Rallylydighet - InnføringskursHar du lyst til å prøve rallylydighet? Eller har du kommet litt i gang og ønsker hjelp med veien videre? Da er dette kurset for deg!

Kurset holdes 2 onsdager a 3 timer.

4 . 12 og 11. 12 - 2019På kurset går vi igjennom de viktigste grunnferdighetene hunden må kunne for å gå en bane i de laveste klassene i rallylydighet. Vi lærer oss hva de forskjellige skiltene betyr og vi øver oss på å gå flere skilter etter hverandre. 

Kurset passer for de som er interessert i å lære om hva rallylydighet er og de som har holdt på med rallylydighet en liten stund. Kurset passer for alle hunder i alle aldre.

Det er ingen krav til at du må ha konkurrert med hunden din i rallylydighet eller noen andre hundesporter eller at du har et ønske om det, det eneste kravet er at du har lyst til å gjøre noe gøy sammen med hunden din!

Pris kr 850,- 

Kort om rallylydighet:

Rallylydighet er en form for konkurranse hvor du sammen med hunden din går en bane som består av et antall stasjoner hvor hver stasjon utgjør en øvelse. Stasjonene er merket med skilter hvor skiltet forteller hvilken øvelse som skal utføres. Du går forskjellige baner hver gang da det er opp til dommeren å komponere baner ut i fra hvilke øvelser som finnes i de forskjellige klassene. Rallylydighet kan sees på som en blanding av lydighet, freestyle og agility.  Sporten legger vekt på glede, samspill og gode holdninger 

Litt om instruktørene:
Nkk trinn 1 instruktører
NRL instruktører ( godkjente instruktører i Rallylydighet)
Konkurrerer på høyt nivå med hund nummer tre og har lang erfaring i sporten. 
Dommer i Rallylydighet.
Dommerelev i Rallylydighet.
Har holdt kurs rundt om i landet og kan love dere et kurs hvor dere vil oppleve en helt unik kontakt med hunden deres.
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon