NF Goalkeeper Camp | 15 og 16 februar

Registreringskjema finner du nederst på siden.


Goalkeeper Camp

I løpet av den korte tiden vi har arrangert programmer på Vestlandet, har vi fått mange gode innspill fra lokale trenere, foreldre, og spillere kombinert med egne erfaringer. Vi har derfor laget et  program som heter "NF Goalkeeper camp". NF Academy ønsker å gi et godt tilbud for dedikerte keepere. På denne campen vil vi ha erfarne keepertrenere fra Benfica eller Sporting Lisboa som viser oss moderne keepertrener metoder.

Nf Goalkeeper Camp er et 2 dagers intensiv keeperprogram der en vil jobbe med de forskjellige faser av spillet. En vil jobbe med en metodikk basert på teknikk, posisjonering, beslutningstaking og spillerforståelse.

Keeperen vil bli plassert i grupper etter alder, og vi vil jobbe med disse punktene:

  • Skudd
  • 1x1 
  • Utspill
  • Tilbakespill
  • Igangsetting
  • Sweeper posisjon

2 teori økter per dag vil også være en del av dette programmet. I tillegg vil vi bruke videoanalyse.

Aldersgrupper

U11 (2009) - U13 (2007)      15 plasser

U14 (2006) - U16 (2004)      15 plasser 


Mat og drikke
Spillere må ta med egen drikkeflaske, og en liten matbit etter behov.


Premiering

Spilleren som blir kåret til "Player of the camp" vinner et stipend av verdi 3000,- kroner som kan brukes på utenlandsprogrammer i regi av NF Academy.


Klær

Det er viktig at spillere har med bytte.


NB: Om det blir dårlig vær, eller andre forhold som gjør at programmet ikke kan gjennomføres, så vil alle spillere motta gavekort til nytt arrangement.


Fotografering

Ved å melde på en deltager til ett av NF Academy sine program, godkjenner du også at NF Academy og deres samarbeidspartnere kan komme og fotografere eller filme barna under trening og kamp, og at disse bildene kan anvendes i vårt reklame- og markedsmateriell i ettertid.


Ansvarlig arrangør og Kontakt
Nordic Football Academy West AS

Org nummer: 921 296 487
Drotningsvikveien 80, 5179 Godvik

Epost: ove@nfacademy.no – Tlf: 98220654


Kanselleringsvilkår

Om en avbestilling sendes skriftlig 14 dager før startdato til et enkelt arrangement, vil vi gi en gratis plass på et lokalt program i fremtiden. En kansellering mindre enn 14 dager før startdato gir ingen refusjon eller gavekort.

Hvis spilleren blir skadet og varsler oss før samlingen starter, vil spilleren ha en ledig plass på et fremtidig lokalt arrangement. Legeærklæring må fremvises.


Se våre vilkår her.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon