Foredrag med Marit Breivik og to EM-kamper i Trondheim

Marit Breivik er mest kjent for triumfene, og måten hun ledet det kvinnelige håndballandslaget på. Som aktiv spilte hun for blant annet for Nessegutten, Skogn og Nordstrand, og hun vant selvfølgelig også titler som aktiv - tre NM-gull og to seriemesterskap.

Men det er som trener hun vil bli husket for i all håndballframtid. 

Marit er en populær foredragsholder, som med sin lange og innholdsrike håndballkarriere, gir deg konkrete tips og verktøy som er enkle å ta i bruk. Hvorfor er noen team ekstremt effektive når andre ikke fungerer i det hele tatt? Foredraget tar for seg hvordan du får et team til å fungere optimalt, ut i fra den enkeltes kapasitet og forutsetninger. I felleskap klarer vi mer enn hva vi klarer hver for oss. Dette er noe alle kan kjenne seg i, enten det er på håndballbanen, i lederrollen, for dine ansatte eller på hjemmebane.


Foto: NTB Scanpix/Frank Fife
- Marit har funnet sin stil som landslagssjef, en inkluderende stil. Hun involverer alle spillerne og de folka hun har rundt seg, og skiller seg med dette litt fra de fleste andre trenerne. Hun er også opptatt av at vi skal ha det ålreit hele tida, ikke bare på banen.

Gro Hammerseng (Dagbladet, 07.12.07)

Foredraget "Team som kraft til å skape resultat" handler om hvordan den enkelte kan utvikle felleskapet, og hvordan fellesskapet kan utvikle den enkelte. Inkludert i seminaret får du mulighet til å se to EM-kamper med god plassering på langside. Portugal møter stornasjonen Frankrike, som har blitt kåret til verdensmestere i håndball hele seks ganger. Kvelden avsluttes med våre håndballgutter som møter Bosnia på veien mot EM-gull. Det er også inkludert kaffe/te, mineralvann og baguette lux i pakken.

Ta del i opplevelsen med å føle på spenningen under mesterskapskamper, kombinert med faglig påfyll. Sikre deg plass i dag. Det er kun 150 plasser!


Foto: NTB Scanpix/Vidar Ruud
     Foredraget holdes på Prinsen Kino, med EM-kamper i Trondheim Spektrum:

     kl. 14:00    Registrering, mingling og kaffe (Kampbillettene deles ut ved registering)
     kl. 14:15    Foredrag med Marit Breivik: "Team som kraft til resultat"

     kl. 16:00    Baguette, mineralvann og kaffe/te
     kl. 16:45    Spasering til Trondheim Spektrum
     kl. 18:15    Frankrike - Portugal (kategori 1 på langside)
     kl. 20:30    Norge - Bosnia (kategori 1 på langside)
 

Registreringsskjema