Øko- og Biovinmesse 2019

Ny pris kun kr 295 for medlemmer!


For første gang invitere vi til en stor vinmesse med kun viner produsert etter økologiske og biodynamiske prinsipper, samt naturviner.


Vi ser stadig at flere og flere produsenter legger over driften til økologisk og biodynamisk produksjon. Dette ønsker vi å fokusere mer på og invitere deg til vår første messe med dette tema. Alle vinene som presenteres på messen skal være kultivert etter disse prinsippene.


Klubbtilhørighet: Må oppgis. Dersom gjest/ikke-medlem; skriv "Ikke-medlem"


Tid: Tirsdag 29. oktober kl. 17:00 – 20:00
Sted: Oslo Militære Samfund, Myntgata 3, 0151 Oslo
Pris medlem av NVkF: kr. 295,-
Pris a-kort: kr. 295,-
Pris ikke medlem: kr. 395,-
Påmelding: 
https://www.deltager.no/oko-_og_biovinmesse_2019_29102019


 

Definisjon av forskjellen på disse vinene *

Økologisk vin

Økologisk vin er laget av druer som er dyrket uten kjemiske sprøytemiddel og kunstgjødsel. Produsenten følger strengere regler for tilsetting av f.eks. svovel. Økologisk vin er sertifisert etter en offentlig godkjent kontrollinstans.

Biodynamisk vin

Biodynamisk vin er også økologisk, men følger noen strengere regler. I tillegg bruker vinbonden noen naturlige preparater og kompost i vinmarken. Biodynamisk vin er sertifisert av Biodyvin eller Demeter.

Naturvin

Naturvin blir gjæret med druens eget naturlige gjær. Produsenter av naturvin tilsetter ikke gjær, enzym, syre eller sukker underveis i produksjonen. De bruker minimalt med svovel. Naturvin er ikke regulert eller definert av EU. De har derfor ikke et offentlig godkjent merke på etiketten.

* hentet fra Vinmonopolets hjemmesiderPå våre hjemmesider vil vi fortløpende legge ut oppdatert liste over utstillere http://www.nvkf.no/Velkommen til den gode opplevelsen!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon