Intensivt nybegynnerkurs i Cubansk Salsa lørdag 5. oktober

2 timer intensivt nybegynnerkurs i cubansk salsa lørdag 5. oktober på Kulturhuset! 

Har du alltid hatt lyst å lære å danse salsa? Kjenner du noen som er nysgjerrige på salsa og de latinske rytmene? Lyst til å friske opp gamle kunster?

Det har du nå muligheten til, på vårt 2-timers intensive nybegynnerkurs i forkant av vår heftige Cuban Live Night senere på kvelden! 

SalsaNor i Oslo har gleden av å invitere til et innholdsrikt 2-timers nybegynnerkurs i cubansk salsa med en av våre dyktige cubanske instruktører! Kom og bli med og lær denne herlige dansen sammen med Oslos triveligste danseskole - vi gleder oss til å bli kjent med akkurat deg! 

Kulturhuset
Youngsgt. 6
 17.00 - 18.00 
  Lær grunntrinnene
18.00 - 19.00
Lær basis figurer og øv på det vi har lært

     
21.00: Gratis konsert med La Gozadera på Kulturhuset. Her kan dere øve på salsatrinnene til flotte salsarytmer og topp stemning!  Dj Piedra spiller mellom settene og gir oss en kveld i Havanna, midt i Oslo!  Festen varer til kl. 03:00.


Cuban Live Night arrangeres av SalsaNor med støtte fra Kulturrådet.


Pris

Kurspris: 375 kr 

SalsaNor medlemsrabatt kr. 50,- (mer info om medlemskap lenger nede på siden)  

Studentrabatt kr. 50,-  (ta med gyldig studentbevis når du møter opp til timen)


Påmelding

Det er begrenset antall plasser på kursene, maks 25 personer, så her er det førstemann til mølla!

For dere som er nye i salsaens verden er fører-rollen typisk mannens rolle, og følger-rollen typisk kvinnens. Men det er selvfølgelig lov å melde seg på til den rollen man vil! 

SalsaNor Medlemskap
SalsaNor-medlemskap koster 100,- og medlemsfordeler gjelder for både året du kjøper medlemskort og for det påfølgende året. SalsaNor-medlemmer får 50,- i rabatt rabatt ved påmelding til SalsaNor Oslos kurs, og på enkelte andre SalsaNor-arrangementer, som Ruedakongressen.

Kjøp medlemskap til SalsaNor her! 


Velkommen på kurs!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon