Sjamanistisk healing yoga

Dato 25.oktober kl 17.00-19.00
Adresse er: Dronningensgate 23, 3.etg, ring nede på 312 (Medisinsk Yoga og Mindfulness)

Meld deg på en kurs ved å registrere dine opplysninger.

Vi begynner med en åpnings seremoni hvor vi inviterer inn kraften fra de ulike himmelretningene. Så setter vi intensjonen for det du ønsker å få ut av workshopen.

Yoga programmet: "åpne porten til ditt hjerte», hjelper oss til å få kontakt med «det nøytrale sinnet».  Fra et nøytralt hjerte kan vi observere uten å dømme. Det er fra hjertet healing skjer. 

Meditasjonen inneholder mantra som blir brukt for å be om healing.

Vi avslutter med en tromme reise som kan sette deg i kontakt med dine hjelpere. Trommingen virker også jordene og du kan oppnå dyp avspenning. 

Varmt velkommen til en healende økt for kropp og sjel! Passer for alle. 

Etter avspenning inviteres du til et hyggelig samvær med te / snacks.

Du blir ledet av:
MERETE GROLL, utdannet i samisk sjamanisme, MediYoga lærer , gong terapeut og sykepleier.  
Mer om Merete kan du finner her http://www.medisinsk-yoga-oslo.no/merete-groll eller på hennes nettside  http://www.isismediyoga.no/

-------

Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulnes Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom service gebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding billett refunderes ikke, men kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om ledig plass), hver tilfelle vurderes separat.
Ved for sent oppmøte gis ingen refusjon.
 

Ved å kjøpe billett godtar du våre betingelser og personvernerklaring: http://www.medisinsk-yoga-oslo... og http://www.medisinsk-yoga-oslo...

 

Registreringsskjema