Eierskiftekurs i Østfold

! Arrangementet er fulltegnet ! 

Dessverre er det ikke mulig å melde seg på til kurset, da det er fullt nå. Vi setter deg gjerne opp på en interesseliste til neste gang et slikt kurs arrangeres, i et av våre nabofylker eller i Østfold. Gi beskjed til kontaktperson for arrangementet. Nærmer det seg et generasjonsskifte på gården?

Østfold Bondelag ønsker at alle får en god eierskifteprosess gjennom gode forberedelser og åpen og inkluderende dialog. Et kurs som dette er en god start. 

De aller fleste ønsker åpenhet i familien i forbindelse med et generasjonsskifte. Å bli inkludert og få informasjon som gjør at alle forstår hva som skjer, kan bidra til å rydde vekk mange misforståelser. Et kurs om eierskifte gir denne muligheten. Deltagere som har hatt med seg flere i familien, spesielt partnere, men gjerne også søsken, opplever at de får et større utbytte av kurset. 

Vi gleder oss over å ha Ole Christen Hallesby og Mariann Andersen med på laget. De er særdeles dyktige kursholdere, og kurset har veldig gode tilbakemeldinger. 


Kurset går over to dager (uten overnatting), med oppstart kl. 10.00 begge dager. Det serveres kaffe og litt å spise fra kl. 09.30 begge dager. Kurset slutter kl. 17.00 lørdag, og kl. 16.00 søndag. Det vil bli servert kaffe/te/frukt og lunsj begge dager. 

Hvis du ønsker å overnatte, må det organiseres på egenhånd. Overnatting er ikke med i prisen. 

Kurssted: Østgård i Halden 


Vi tilbyr familievennlige priser

(Pris inkluderer kurs, materiell, litt å bite i ved ankomst begge dager og lunsj begge dager)

  • Medlemmer i Norges Bondelag: Kr. 2000 for første familiemedlem, deretter kr. 1500 pr person for de(n) neste i familien. 
  • Ikke-medlemmer: Kr. 3000 for første familiemedlem, deretter kr. 1800 pr person for de(n) neste i familien. 

Dersom du ønsker å sjekke ut våre medlemskap, kan du lese om disse her. 


Som deltager på møter, kurs og/eller seminarer i vår regi, lagres personinformasjon for administrasjon og eventuell fakturering av kursavgift og/eller andre kurskostnader. Bondelaget videreformidler kun relevant informasjon om arrangementet til hoteller og arrangementssteder, som feks. deltagerliste og opplysninger om matallergi m.m. Du kan lese mer om personvern her. 

 

Registreringsskjema