Temakurs: Passeringskurs

Har du en hund som syns det er vanskelig å passere andre hunder og mennesker på tur?  Dette kan være en utfordring for mange, og er kanskje et av de vanligste problemene for mange hundeeiere. Dette gjelder både de supersosiale hilser´ne og hunder som viser usikkerhet i møtesituasjoner. 

På dette kurset vil du lære teknikker for hvordan du kan lære hunden din å takle forstyrrelsene på en bedre måte. Det vil være mye praktisk trening, og veiledning vil tilpasses den enkelte hunden. Vi trener etter positive og belønningsbaserte metoder. Vårt mål er at du skal lære prinsipper for hundetrening som gjør deg i stand til å trene selvstendig med egen hund etter kurset. 

Forkunnskaper: Ingen forkunnskaper kreves, men det kan være en fordel om hunden kan å gå greit i bånd ellers (uten forstyrrelser). Passer for hunder i alle aldre. 

Dersom du har en hund med alvorlige aggresjonsproblemer vil det være riktigere å anbefale en adferdskonsultasjon fremfor dette kurset. 

Kurset foregår utendørs, over fire kvelder:
Mandag 23. september, kl. 18:00 - 20:00 (SÅS-plassen)
Mandag 30. september, kl. 18:00 - 20:00 (SÅS-plassen)
Mandag 7. oktober, kl. 18:00 - 20:00 (Gran sentrum)
Mandag 14. oktober, kl. 18:00 - 20:00 (Brandbu sentrum)


Kurssted: SÅS-plassen (Søndre Ålsvegen 524, 2750 Gran), Gran sentrum og Brandbu sentrum

Instruktører: Mette Myhre og Tonje Godli. Godkjente trinn 1 instruktører i NKK. 


Lurer du på noe ta kontakt på mail til styret@hadelandhundeklubb.no


Ønsker du å bruke bonuspoeng? Kontakt oss med beskjed om hvor mange bonuspoeng du ønsker å benytte, og du får en kampanjekode i retur.


Er du ikke medlem i NKK og Hadeland Hundeklubb, men ønsker å bli det?
Meld deg inn i dag!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon