Problematferd, forebygging og håndteringKurs i Atferdsproblemer, håndtering og forebygging den 18-19 januar 2020 med Turid Buvik, Trondheim Hundeskole


Dette kurset  tar for seg atferdsproblemer, hvordan de oppstår og hvordan de kan forebygges og håndteres. Turid Buvik er en av våre mest rutinerte atferdsterapeuter, solid faglig utdannelse, en rekke spesialutdanninger inkludert fordypning i atferdsmedisin, lang erfaring som atferdsterapeut, forsker og instruktør . Hun har gjennom sin praksis både bistått politi og domstol som fagkyndig,  så vel som vært i fagteamet som har etablert Røde Kors Besøkshunders utdanning og retningslinjer, men hun har også hjulpet ferske hundeeiere med helt hverdagslige problemer. Det er når uhellet er ute, og hunden utvikler uønsket atferd at man virkelig trenger råd fra noen som har et bredt spekter av løsninger på lager. Dette er et område hvor det er lite god litteratur, mange feilaktige og lettvinte råd, og med tanke på at undersøkelser viser at over halvparten av hundeeiere har problemer i hundeholdet er dette et relevant kurs for de fleste.  Det vil bli brukt video og eksempler fra hverdagen,  som likevel baserer seg på forskning,  lang erfaring både som atferdsterapeut for hunder med problemer, og trener for egen hund, så vel som prosjekthunder. 

Kurset egner seg for alle som er interessert i hund og atferd, da man lærer mye om hundens læringsprosesser, og fornuftig håndtering av problemer.  Målet i all trening er å få en så stødig og trygg hund som mulig, enten du jobber profesjonelt med hund, er interessert i å bli bedre i trening  egen hund, eller rett og slett vil ha en trivelig familiehund. 

Dette er et kurs som er del av en serie på 4 med Trondheim Hundeskoles innehaver Turid Buvik, utdannet innen biologi og gruppedynamikk,  anerkjent atferdsterapeut, forsker og hundefaglig ansvarlig  ( krefthundene, miljøgifthundene, oljesøkshundene, dekkenprosjektet mfl), fagkyndig for politi og domstol, forfatter, foredragsholder i inn og utland, samt kursholder i en årrekke med bla utvikling av opplæring av besøkshunder for Norges Røde Kors.  Dette er en sjelden anledning til å høre på henne, da det er liten tid til å holde åpne kurs. 

Les mer om Turid her,  TH's forskingsprosjekter  og omtale av oss i media. 


Kursene går fra 10-16 begge dager.

Det serveres te og kaffe på morgeen, men lunsj må du ta med selv eller kjøpe på kursplassen som har et godt utvalg for de fleste.  

  

Prisen på kurset er 1950 kr. 

Early bird pris på 1800 kr ved tidlig påmelding tom 18 november. Begrenset antall plasser.  

BLACK FRIDAY pris på 20% i et døgn. 

Om du lurer på noe eller ønsker gavekort på kurset, ta kontakt med oss på kontakt@trondheimhundeskole.no eller via vår facebookside  Trondheim Hundeskole.

For kurset gjelder Trondheim Hundeskoles kjøpsvilkår og angrefrist:  https://www.trondheimhundeskole.no/vilkar-for-angrefr 

Registreringsskjema