Raseforutsetninger hos hund, mentale og fysiske forskjellerRaseforutsetninger, egenskaper, mentalitet og fysiske forutsetninger hos ulike hunderaser

Dette kurset er det andre i serien med atferds relaterte kurs hos Trondheim Hundeskole. Innehaver Turid Buvik har en bred erfaringsbakgrunn for problemhunder, med sin utdannet innen biologi og gruppedynamikk, anerkjent atferdsterapeut, forsker og hundefaglig ansvarlig  ( krefthundene, miljøgifthundene, oljesøkshundene, dekkenprosjektet mfl), fagkyndig for politi og domstol, forfatter, foredragsholder i inn og utland, samt kursholder i en årrekke med bla utvikling av opplæring av besøkshunder for Norges Røde Kors.  Dette er en sjelden anledning til å høre på henne, da det er liten tid til å holde åpne kurs. 


Dette kurset  fokuserer på de ulike raseforskjellene, både med tanke på å trene dem, samt hvilken hund som passer for "deg". Det vil bli brukt video og eksempler fra hverdagen,  som likevel baserer seg på forskning,  lang erfaring både som atferdsterapeut for hunder med problemer, og trener for egen hund, så vel som prosjekthunder. 

Kurset egner seg for alle som vil trene hund optimalt utfra egen og hundens forutsetninger, unngå problemer i treningen og få en så stødig og trygg hund som mulig, enten du jobber profesjonelt med hund, er interessert i å bli bedre i trening av egen hund, eller vil ha en trivelig familiehund. 

- For instruktører, den som driver dyrepensjonat eller dyresalong eller jobber med hunder. 

- For hundeiere som vil ha mer utav treningen av hunden sin. 

-For deg som vurderer å  kjøpe  hund. 


Kursene går fra 10-16 begge dager.

Du må ha med egen lunsj, eller kjøpe dette på plassen. Det er vannkoker m/ te og kaffe på stedet.

Prisen på kurset er 1950 kr, med Early bird pris på 1800 kr. Begrenset antall plasser.  Trondheim Hundeskoles kjøpsvilkår.   

For den som ønsker hele kursserien har vi selvsagt en rabatt. Du får 50 % på det siste av de 4 kursene, har du gått alle 3  kursene- Optimal trening, Familiehunden og Problemhunden tidligere ta kontakt med oss på kontakt@trondheimhundeskole.no for rabattert pris.

For kurset gjelder Trondheim Hundeskoles kjøpsvilkår: https://www.trondheimhundeskole.no/vilkar-for-angrefr
 

Registreringsskjema