Nybegynnerkurs Optimistjolle Høst 2019 Bærum Seilforening


Har du lyst til å lære å seile?

Optimistjollen er verdens mest utbredte jolle, og er en fin måte for barn å lære grunnleggende seiling på. I tillegg er seiling en fantastisk måte å være ute på sjøen, og dermed lære om havet og viktigheten av å bevare havet rent. Bærum Seilforening  inkluderer kunnskap om havet og miljø i alle kurs.

Bærum Seilforening tilbyr nybegynnerkurs i seiling med Optimistjolle for barn i 2019. Nybegynnerkurset passer for barn som er fra 8-11 år.
Sted: Bærum Seilforening, Sarbuvollen (Høvik).
Kurs: OnsdagKurset er kl. 18 – 20 alle onsdager

Barn som deltar må være fylt 8 år og kunne svømme og lese.  Bruk av vest er påbudt, og barna må ha egnet tøy å seile i.
Dersom man ikke har optimistjolle kan man leie dette for sesongen.
Alle foreldre/foresatte får tilbud om opplæring i rigging av optimistjolle og håndtering av følgebåt.  Foreldre må delta som fører/mannskap av sikringsbåt etter liste. Vi har vafler til alle barn etter trening, og foreldre bytter på å tilberede disse etter oppsatt vaktliste. Foreldre er velkommen til å stille med egen følgebåt til trening, men bensinutgifter o.l dekkes ikke for private følgebåter.

I påmeldingen her vil alle utgifter være inkludert. Dersom man ikke er medlem fra før og trenger å leie jolle betaler man totalt 4.300 kroner for alt. 

Leie av jolle koster kr 700,- / Stativleie for egen jolle kr 400,- per sesong

Medlemsavgift for barn er 600,- men om foreldre allerede er medlem eller om familien er (familie)medlem vil prisen her reduseres (kr 300,-) eller bli kr 0,-


Ytterligere informasjon om Bærum Seilforening finner du på våre hjemmesider: www.bseil.no

Er det noe du noe du lurer på, ta gjerne kontakt med klassekaptein for optimistjolle Asta Stenhagen (91690527, epost: optimist@bseil.no)


 

Registreringsskjema