Lommedalen IL 2019

Samarbeid mellom LIL og Bærum Golfklubb
LIL og Bærum Golfklubb har inngått et samarbeid for å kunne tilby et enda bredere tilbud innenfor de ulike idrettsaktivitetene til barn og ungdom i lokalsamfunnet. Bærum Golfklubb ble stiftet i 1972. Klubben holder til på gamle Hellerud gård i Lommedalen som ble overtatt av klubben i forbindelse med etableringen av golfbanen i 1989. Senteret for Bærum Golfklubb, men klubbhus, proshop, kafé og treningsområder ligger delvis på de gamle tuftene etter Hellerud Gård. Gården ble drevet helt frem til 1986. 

 

Vår visjon er En golfklubb for alle – der alle blir sett, og det er litt i tråd med LIL sin visjon: Lommedalen – Norges Idrettsdal og deres verdier: Glede, Felleskap, Allsidighet og Naturlighet. I likhet med LIL ønsker golfklubben å være et attraktivt sted å drive idrett og det sportslige tilbudet reflekterer klubbens visjon og verdier: Opplevelse – mestring – trivsel. De to viktigste motivene for å spille golf er «Å ha det moro» og Å være sammen med andre».

 

Klubben tilbyr treningsgrupper og kurs for nybegynnere i alle aldre og ulike typer av medlemskap. Som LIL medlem får du en rekke prisgunstige fordeler på blant annet medlemskap, trening og kurs:
1) hovedbanemedlemskap (inkl innmelding) kr 11.000,- første året og deretter årets kontingent (ord pris kr 15.300,-) 


PÅMELDING KNAPP DELTAGER.png

2) korthullbane medlemskap (inkl innmelding) kr 1.700,- første året og deretter årets kontingent (ord pris kr 2.700,-) 


PÅMELDING KNAPP DELTAGER.png 


3) VTG kurs kr 1.000,- (ord pris kr 1.295,-) - Påmelding Under
4) Trollgolf kr 650,- (ord pris kr 750,-) - Påmelding under
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon