Foredling av hjorteviltkjøtt - Trøndelag

Kursansvarlig: Bjørn Arve Øvereng og Dagh Bakka

Kurssted: Kvatninga Planteskole (dag 1) og Langmyr Slakt (dag 2) 

Tidspunkt: 4. september (kl. 09:00 - 17:00) og 5. september (kl. 09:00-17:00)  

Pris: kr 3500,-


Ønsker overnatting? Her er noen forslag til overnattingslokaliteter:

Overhalla Hotell: http://overhalla-hotel.no/, tlf: 74281500

Scandic rock city: rockcity@scandichotels.com, tlf: 74224000.

Tinos hotell: booking@tinoshotell.no, tlf:74218000



Annet:

For nedskjæringskurset bør alle deltagerne ha vernehanske og det er en fordel om en har med eget utstyr som kniver, skjerpestål og slakteklær. Kan kjøpes på: bokken.no

Ellers finnes det kniver for utlån og engangsklær.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon