ISACA / ISF / DND / CSA - Medlemsmøte Bergen 15. mai 2019

Velkommen til årets første felles medlemsmøte i Bergen! 

Som vanlig legger vi opp til litt enkel servering av mat og drikke.


16:00-16:30
Velkommen og registrering 
16:30-16:45Styrene informerer
Kort oppdatering fra styremedlemmer hos ISACA, ISF, DND og CSA.
16:45-17:30Sikkerhetsstyring handler om mer enn å imøtekomme samsvarskrav

Regulatoriske krav og compliance er ikke tilstrekkelig for å sikre mot databrudd. En mer operasjonell og helhetlig tilnærming kreves for å forstå samt styre risiko i en stadig raskere og mer teknologidrevet utvikling. Hvordan kan moderne og visuelle metoder hjelpe oss forstå risikobilde, slik at god sikkerhetskultur etableres og vedlikeholdes, og naturlig bakes inn i operasjonell kontekst?


Tor Inge Sætre - Evry

17:30-17:45
Kaffepause
17:45-18:30
Effektive jaktmetoder

Prevention er ikke alt, og uten detection taper man i lengden. I dette foredraget drar Chris gjennom gode og effektive jaktmetoder for å finne ut hvor skurkene allerede har brutt seg inn, slik at vi kan kaste dem ut før de når sine mål. Det vil alltid finnes muligheter for at aktører kan komme seg inn i våre miljø, enten det er kriminelle, APT, konsulenter eller utro tjenere. Hvilke effektive måter kan vi finne dem på?Chris Andre Dale - Netsecurity

18:30-18:45
Kaffepause
18:45-19:30

Hvordan jobbes det med sikkerhet hos HUAWEI Technologies

I den siste tiden har det vært skrevet mye om både fremmede statsmakter og om 5G utbygning. Generelt har det vært generert flere spørsmål enn svar i debatten som rår, og mange ønsker nok gjerne man hadde visst litt mer.

Vi får besøk fra sikkerhetssjef i Huawei Norge, Tore Orderløkken, som vil fortelle oss mer om hvordan de jobber med sikkerhet internt hos den kinesiske teknologigiganten og forhåpentligvis tilegne oss nyttig lærdom - og kanskje også noen svar - fra dette foredraget.


Tore Larsen Orderløkken  - Huawei Technologies Norway

19:30-
Servering, videre diskusjoner og nettverksbygging!


Møtet gir 3 CPE poeng.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon