Kurs i rallylydighet


Bli med på Rallykurs! 


Rallylydighet er en morsom og spennende hundesport med øvelser fra tradisjonell lydighet, kreativ lydighet og agility. I rallylydighet skal hund og fører sammen gå baner som er satt sammen av skilt med ulike øvelser. Det er over 80 ulike øvelser i rallylydighet. Dette gjør rallylydighet til en variert sport som aldri blir kjedelig!

I rallylydighet er det viktigere med samarbeid, godt humør og en positiv holdning - enn presisjon. Fokuset skal ligge på gode holdninger, samspill og glede! Uansett om du har lyst til å konkurrere, eller “bare” ha det gøy sammen med hunden din, kan rallylydighet være hundesporten for dere!

Kurset vil ha fokus på klasse 1 (den første klassen man starter i), men selvsagt vil vi også leke oss med morsomme øvelser fra høyere klasser. Har du tidligere gått kurs, og ønsker å jobbe med å bli konkurranseklar, gjør vi det. Treningen vil tilpasses hver enkelt hund, slik at alle får trent på det nivået de er.


Jeg er godkjent rallylydighetsinstruktør i Norsk rallylydighetsklubb.


Kurset starter 30. april kl 19.15, og går over 5 kvelder Kurset holdes i stor og fin hall på Bokrudstad Hundesenter i Brumunddal. 


Alle deltagere fra rallykurs blir invitert til å bli med på triks- og rallytreninger utendørs om sommeren.


Pris 1600 kr.


Hvis du har spørsmål om kurset, er det bare å ta kontakt,

Epost: hundetrener@carinajosefine.no

tlf. 46 62 49 89


Mer info om rallyldighet, samt bilder fra tidligere kurs, her: http://www.carinajosefine.no/2017/08/18/rallylydighet/ 


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon