Oslo Baseball Sommercamp 2019


I uke 26 og 33 arrangerer vi 2 camper for barn og ungdom i alderen 9 til 15 år, på Oslos eneste baseballbane på Rommensletta ved Stovner .


Barna vil få instruksjon i baseball fra både norske og utenlandske instruktører og det vil være mange aktiviteter, som blant annet tilgang til batting cage! I løpet av campen skal barna kunne gå fra å ikke kunne noe om baseball, til å ha grunnleggende ferdighetene, forstå de viktigste reglene og kunne spille en kamp sammen med de andre barna på campen.

På Alligators sin hjemmeside finner du mer informasjon om campen, som f.eks. program, instruktører og annen nyttig informasjon. Websidene og arrangementes facebook-side vil bli fortløpende oppdatert med informasjon.


Påmelding åpner 1. april og det er begrenset med plasser, 
så meld deg på i dag for sikre deg din plass!


Oslo Baseball Sommercamp arrangeres av Oslo Alligators Softball- og Baseballklubb. Vi ønsker ikke at økonomi skal være en barriere for å kunne delta på aktiviteter i sommerferien. Derfor har vi sammen med Gjensidigestiftelsen og Norges Softball- og Baseballforbund gjort det vi kan for å holde deltakeravgiften så lav som mulig.

Vi tilbyr også familier med litt trangere økonomi muligheten til å delta HELT GRATIS dersom de tar kontakt med oss på e-post slik at vi kan få registrert deltakelsen. Om dette er aktuelt for ditt barn, kontakt oss på post@alligators.no.
 

Registreringsskjema