26. mai: Global Oslo Music presenterer Zayka


VELKOMMEN TIL GLOBAL NIGHTS 2022: NYE PRODUKSJONER: BESTILLINGSVERK – KONSERTER & CLUB

Etter er å ha måttet avlyse 8. og 9. utgaven av vår årlige festival – Global Nights – på grunn av pandemien, kan vi endelig åpne dørene for den 10. utgaven i perioden 24.-28. mai. Der vår løpende konsertvirksomhet gjennom året har et bredt og variert program, presenterer vi gjennom Global Nights i hovedsak nye produksjoner som urfremføringer av bestillingsverk vi står bak, nye utøverkonstellasjoner, plateslipp, eller ferske klubb- og konsertproduksjoner.


ZAYKA

Ingen Global Nights uten club! Denne gangen har vi tatt turen til Ingensteds der vi rigger vi oss til for en sen kveld og natt med live clubmusikk. 

Etter en rolig start med artisten Fyrs går turen til Zayka, én blant flere spennende artister som kommer ut av parisbaserte 18heures48, et produksjonsselskap og artistkollektiv, kjent for sin stall av artister som bryter nytt terreng i det franske musikklandskapet. 

Zayka er utdannet ved musikkonservatoriene i Noisiel og Paris, med trombone som hovedinstrument. I tillegg til å turnere med superbandet Caravan Palace har han tidligere turnert med Malted Milk, dessuten medvirket på innspillinger med Ibrahim Maalouf og Electro Deluxe. 


Vi hadde sett ham som en virtuos utøver med nettopp Caravan Palace, før vi tok turen til en klubb i Paris for å høre hans soloprosjekt med musikk fra hans første album "Sixth Mass Extinction". Med trombonen sin på scenen i en hybrid med vokal og eksperimentell elektronisk musikk låter Zayka nytt og spennende.


Han gjestes dessuten av Fyrs, som spiller tidligere på kvelden. Puss danseskoene! 


www.18heures48.fr


Med støtte fra Kulturrådet og Oslo kommune


www.globaloslomusic.com 

 

Registreringsskjema