26. mai: Global Oslo Music presenterer Fyrs


VELKOMMEN TIL GLOBAL NIGHTS 2022: NYE PRODUKSJONER: BESTILLINGSVERK – KONSERTER & CLUB


Etter er å ha måttet avlyse 8. og 9. utgaven av vår årlige festival – Global Nights – på grunn av pandemien, kan vi endelig åpne dørene for den 10. utgaven i perioden 24.-28. mai. Der vår løpende konsertvirksomhet gjennom året har et bredt og variert program, presenterer vi gjennom Global Nights i hovedsak nye produksjoner som urfremføringer av bestillingsverk vi står bak, nye utøverkonstellasjoner, plateslipp, eller ferske klubb- og konsertproduksjoner.


FYRS 

Ingen Global Nights uten club! På Ingensteds rigger vi oss til for en sen kveld og natt med live clubmusikk. Vi starter rolig med stemningsfull melankoli før eksperimentell, dansbar puls fyller de fine lokalene ved Akerselva.

Kvelden åpner med Fyrs, én blant flere spennende artister som kommer ut av parisbaserte 18heures48, et produksjonsselskap og artistkollektiv, kjent for sin stall av innovative artister som setter preg på den franske musikkscenen. 

Etter et opphold i Bristol, lanserte vokalist, gitarist og låtskriver Tristan Gouret seg under artistnavnet Fyrs. Han opererer i både band- og soloformat. Denne kvelden starter han alene på scenen. Med en unik stemme og nydelig arrangert musikk – med engelske tekster – åpner han dørene til et liv som speiler en ung manns erfaringer med å bli voksen. Han bommer aldri med å fange publikum!

Når Fyrs går av scenen, er det for å dukke opp igjen med neste artist - Zayka - som følger opp med grensesprengende clubmusikk fra Frankrikes undergrunnsscene på veg opp blant de store!


18heures48.fr 

Med støtte fra Kulturrådet og Oslo kommune

www.globaloslomusic.com Voir moins


 

Registreringsskjema