Nettverkssamling: We could be heroes - Just for one day

Kjære alle sammen!

Velkommen til nettverkssamling på Einbar!

I april lanseres åttende og siste sesong av Game of Thrones. Dette er serien som har blitt enestående populær over hele verden. Hva gjør at vi fascineres til de grader av en slik serie?

Kan et epos om drager, levende døde, enestående onde aktører og tilsvarende heltemodige helter lære oss noe som helst? Svaret på det er et rungende JA! Game of Thrones, som alle store epos, er en fortelling om moral, om valget mellom fellesskap og egeninteresser, om å evne å gjøre det rette i vanskelige situasjoner, selv med store personlige omkostninger... kort sagt, de dilemmaene som former oss som ledere, som medmennesker, som ansvarlige individer. Bak magien og de store faktene ligger allmennmenneskelige dilemmaer som vi trenger å gjennomarbeide, igjen og igjen.


Promethevs inviterer til en helaften med heroisme som tema.

9. april kl 18 håper vi å se riktig mange av dere på Einbar (baren under Einer Restaurant).

Trond vil snakke om heltens rolle og bemerkelsesverdig stabile trekk fra oldtidens myter til Hollywoods blockbustere. Hvorfor elsker vi å fortelle den samme grunnhistorien i stadig nye varianter? Hva kan vi, som ledere og enkeltindivider, trekke ut av disse fortellingene? Og sist, men ikke minst: Hva kan vi da forvente oss av siste sesong i Game of Thrones? Vi tar sjansen på en kvalifisert gjetning!

Vi gleder oss til å se dere!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon