Coop-cuprenn nr. 4 - Klassisk

Velkommen til Coop-cuprenn nr. 4 med tidtaking.

Innstranda IL arrangerer Coop-cuprenn med tidtaking på Bestemorenga for alle skiinteresserte fra 8 års-klassen (alle født i 2011) og opp til seniorklassen.

Dette er det siste cuprennet denne vinteren og det blir premie til alle deltagere. Premieutdelingen blir på Bestemorstua rett etter rennet er ferdig.

Ved påmelding må det velges rett klasse. 8 års-klassen er for de som er født i 2011, 9 årsklassen 2010, 10 års-klassen 2009osv. Det vil si at om løperen er 7 år når løpet går, men fyller 8 år i 2019 så skal løperen påmeldes i 8 års-klassen.

Påmeldingsavgiften er kr. 100,- pr. deltaker. Pris for søsken er kr. 50. Husk å hake av for søsken og oppgi navn på søsken som betaler full pris.

Det er også søskenmoderasjon mellom Telenorkarusell og Coop-cuprenn. Startnumrene hentes som før på Bestemorstua.

Påmeldingsfristen er som før: Dagen før renndag innen kl.18:00.

I startlistene legges det inn noe få ledige nummer i hver aldersklasse som kan brukes til etteranmelding på renndagen. Etteranmelding koster 150.- og skjer på Bestemorstua der startnummerene hentes. Kun betaling med Vipps. Det gis ikke søskenmoderasjon ved etteranmelding. Seneste etteranmelding er 1 time før renn. Det kan ikke garanteres at det vil finnes nok ledige startnummer i aktuell klasse ved etteranmeldinger. Etteranmeldinger kan sendes til tidtakeriil@gmail.com eller tlf 915 41903Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon