Nestlé-lekene 2019Suksessen med Idrettsleker fortsetter!

Nestlé og Norges Friidrettsforbund har inngått et treårig samarbeid for å stimulere til aktivitet og sunne vaner blant barn og unge i Norge.

Konseptet Idrettsleker blir nå en del av det globale programmet Nestlé for Sunnere Barn, med mål om å etablere sunnere vaner gjennom å øke kunnskap, påvirke holdninger og tilby verktøy og løsninger som fremmer adferdsendringer.


Nestlè-lekene er Norges Friidrettsforbunds friidrettsskole-konsept som tilbys gratis til lokale arrangører over hele landet. Konseptet er laget for barn i alderen 6-12 år, og inneholder ferdig gjennomføringsguide, deltagertrøyer til alle, påmeldingsløsning, samt flyers og diplomer. Alt helt gratis! Les mer på våre hjemmesider. Det eneste kravet for å bli med, er at man bruker påmeldingsløsning fra deltager.no.


Gjennom deltager.no, får ditt arrangement en egen påmeldingsside, hvor du som administrator enkelt kan hente ut fullstendige deltagerlister med all nødvendig informasjon.


For mer info om hva dere kan gjøre med sponsorer lokalt se vedlagte betingelser


NB:  Bestilling av t-skjorter bestilles gjennom vår nettbutikk http://www.friidrettsshop.no/nettbutikk/prosjektmateriell/idrettsleker/idrettsleker-t-skjorter/

(Du må registrere profil for å få handlet)


Velkommen til Idrettsleker 2019!


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon