Påskesamling Skien Fritidspark 2019

PÅSKESAMLING 2019

NTF ønsker hjertelig velkommen til påskesamling i Skien Fritidspark 13.-18. april. Samlingen er for ungdommer i alderen 12- 22 år.

Dette er en samling hvor ungdommer med felles interesser skal få muligheten til å trene sammen og bli coachet/trent av dyktige trenere. Samhold og det sosiale vil selvsagt også være i fokus. Med sin umiddelbare nærhet til alt en treningsglad ungdom kunne tenke seg, er Skien Fritidspark er en perfekt plass med tanke på trening og hyggelig samvær.

Det blir delt inn i tre grupper, basert hovedsakelig på alder (fysiologisk utvikling), men med muligheter for tilpasninger på hver økt. Hver gruppe har treninger tilpasset deres alder og kommer til å forholde seg til en til to trenere.

Selve leiren vil være i Skien fritidspark. Her kommer vi til å overnatte i fritidsparkens eget hotell. Fra hotellet er det korte avstander til løpebane, lysløype, basseng, spinningsal, styrkerom, basisrom, badeland m.m.

Samlingen starter lørdag 13. april kl 17.00 og avsluttes torsdag 18. april kl 12.00. Dere er selv ansvarlig for å komme dere til og fra samlingen.

Under denne samlingen kommer svømming og løping til å bli prioritert. Det vil også blir noe sykkeltrening i spinningsal. 

Pris:

5000,-

Prisen inkluderer 5 overnattinger i 4 mannsrom, full pensjon (frokost, lunsj og middag). All tilgang til alle treningsfasiliteter (svømmehall, spinningsal, styrkerom m.m).

Dere må selv ordne transport til og fra Skien og alle mellommåltider utenom de tre hovedmåltidene.

NB! For at vi skal holde prisene nede er vi avhengige av at klubbene med flere enn 3 deltakere kan stille med leder/ trener under oppholdet. Trenere/ ledere betaler samme pris som utøverne.


Dersom foreldre vil være med på samlingen har vi noen muligheter for dette. Prisene som er gjeldende inkluderer overnatting og full pensjon. Tilgang til bad (100 kr per gang) og treningssenter (60 kr per gang) vil komme i tillegg og betales ved evt. tilgang.


Kontaktpersoner:

Leder for leiren vil være Sondre R. Solheim
Telefon: 988 52 040
Mail: sondre.solheim@triathlon.no
 

Registreringsskjema