Norsk Friidrett Sommerleir 2019

Sommerleir er årets høydepunkt for friidrettsungdommer mellom 14-17 år over hele landet. Leiren arrangeres 23.-27. juni i Skien. Bli med du også! 

Sommerleir arrangeres i regi av Norges Friidrettsforbunds Ungdomskomité. Dette er en liten uke fylt med morsomme aktiviteter som lagkonkurranser, badeland, grilling med sandvolleyball og ikke minst friidrettstrening med dyktige trenere.

Leiren er et flott sosialt arrangement og et perfekt sted å skaffe seg nye venner! 


Hvor
Leiren arrangeres i Skien Fritidspark, der vi bor på hotell med kort avstand til friidrettsbane med gode treningsfasiliteter og fine forhold i nærområdet til annen aktivitet. Skien og Skien Fritidspark, som ligger 3 km utenfor Skien sentrum på Klosterskogen ved Travbanen i Telemark. Fra Oslo tar det ca 2 timer i bil til Skien fritidspark.


Transport
Leiren starter rett etter de fleste får skoleferie, og er en perfekt start på sommeren. Det blir satt opp buss 23. juni for de som ønsker transport.  Bussen kjører fra Oslo S og Drammen søndag ettermiddag, og tilbake fra Skien 27. juni til Drammen og Oslo S (nærmere tidspunkt kommer) . Busstransport koster kr. 175,- en vei og betales ved påmelding.
Dersom noen kommer seg dit på egen hånd er det viktig at vi får beskjed om dette i påmeldingen.


Mat
Det vil bli servert frokost, lunsj, middag og kveldsmat hver dag. Dersom du har noen allergier eller av andre grunner ikke spiser visse typer mat, er det viktig at du opplyser oss om dette ved påmelding.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon