Fjellretreat, stressmestring og MediYoga

Ønsker du en langhelg med egentid, økt kunnskap og faglig påfyll om stressmestring og hviletrening?

Denne helgen inneholder:

  • Avspenning og Yoga Nidra
  • MediYoga og meditasjon
  • Inquiry
  • Undervisning om stress, immunsystemet og chakrasystemet
  • Mindful eating
  • Gåtur eller fjelltur
  • Juice før morgen yoga
  • Frokost, lunsj og middag, ren og naturlig mat
  • Opphold og 3 overnattinger

Nydelig matopplevelser i naturskjønne omgivelser. Her legges det til rette for å kjenne på ro, behag og hva stillheten betyr for deg. Her får du mulighet til å trene på å ta vare på deg selv, slik at du opplever økt mestring i egen hverdag og økt bevissthet om egne ressurser.       

Dere får heftet MediYoga for stress og utbrenthet som inneholder øvelser vi gjennomgår og en del teori om stress og utbrenthet. 

Torsdag:

Vi starter arrangementet torsdag den 6. kl 16 og ønsker velkommen og introduserer oss. Vi spiser middag sammen og avslutter dagen med veiledet dyp avspenning og yogisk pust.

Fredag:

Anna Kathrine underviser i kropp og stress? Hva skjer i kroppen ved stress? Vi gjør gruppeøvelser sammen. Hvordan reagerer jeg på stress og hva betyr det for meg? Hva er mine signaler og hvordan kan jeg mestre stress?

Lørdag:

Aina introduserer Mindful eating og teori om de 9 sulter. Det inviteres til en øvelse vi gjør sammen. Vi samtaler om spisemønster, mat og utveksler erfaringer.

Søndag

MediYoga, refleksjoner og oppsummering. Vi avslutter etter lunsj for hjemreise.

Foreløpig dagsprogram:  

8.00 Forfriskende juice

8.30 MediYoga, program for stress og utbrenthet med meditasjon

9.30 Frokost

11.00 Foredrag og samling

14.00 Lunsj

Tur i nærområdet, fjellet eller ved en turvei. Fellesskap, egentid og stillhet.

17.00 MediYoga, program for hjernen

19.00 Middag

20.00 Avspenning


Anna Kathrine Ljøgodt

Hun er lege og har  master i ernæringsmedisin, i tillegg til utdanning i funksjonell medisin fra USA og Europa. Hun er opptatt av sammenhengen mellom tarmflora, hormoner, immunsystem og nervesystem og hvordan kropp og psyke påvirker hverandre. Hun solid har erfaring med behandling av utmattelse og stressrelaterte sykdommer.

Retreater med fokus på meditasjon og Inquiry er noe hun selv reiser på flere ganger årlig og hun har med seg betydelig erfaring her. Hun har praktisert meditasjon i mer enn 20 år og ulike former for yoga i 15 år. Anna Kathrine er opptatt av hva det vi si å leve autentisk, og hvordan stress kan bli en barriere for å komme i kontakt med et dypere, sannere sted i oss selv.

Hun underviser ukentlige klasser i MediYoga hos Pilatespilotene i Oslo.
Hun er instruktør i MediYoga, og sertifisert MediYoga coach for stress og utbrenthet. Hun blir ferdig Yoga Nidra-terapeut i mars 2019. I Februar 2019 starter hun utdanningen til MediYoga terapeut og lærer.

Aina Gunnerud

Hun er utdannet ernæringsterapeut NNH, livsstyrketrener, veilederpedagog og fra tidligere revisor. Videre er hun instruktør i Mindful eating, T.R.E. (trauma release exercises) og MediYoga. Hun har spesialisering MediYoga stress og utbrenthet og tar nå spesialisering MediYoga traume.

Mindfulness er en stor del av Aina sin hverdag. De siste årene har Aina arrangert Retreat i Spania med MediYoga, Ernæring og matlaging. Hun holder stadig kurs og workshop i mindful eating, livsstyrketrening og MediYoga. Fokuset er mestring av stress i hverdagen.

Aina er prosjektkoordinator (20 %) i foreningen Mat & Atferd, har klienter på Greverud, Oppegård i Follo, i Nevrofeedback, livsstyrketrening og ernæringsveiledning.

Priser pr person: Inkludert alle måltider, grønnsaksjuice før frokost, lunsj og middag. Opphold i flotte rom og leiligheter med oppredde senger, håndklær og utvask, snacks og evt. vannkefir/kombucha før middag om ønskelig.

Type rom og eventuelle spørsmål sendes til aina@hverdagshelse.no


6.690,- Enkeltrom, to senger i et felles rom med bad.  450,- Enkelt romstillegg, for enkeltrom alene.

6.790,-  Dobbeltrom for 2 personer– leilighet med 2 soverom.

5.890,- Leilighet 3 – 4 personer, delt soverom, bad og kjøkken.

Depositum 2.000,- betales ved påmelding. Betalingsfrist for resten innen 1.5.2019

 

Registreringsskjema