Helgeland padlesymposium 2019

Helgeland Padlesymposium - Tonnes 10.-12. mai 2019

Vi har satt sammen et variert program og vil igjen ha fokus på  sikkerhet, godt sjømannskap og PADLING i alle former og fasonger. Vi gjennomfører kurs på nivåene grunnkurs (16 timer lørdag og søndag) for deg som har tatt ingenting eller introkurs tidligere og teknikkurs ( 16 timer for deg som har grunnkurs og som ønsker å bli en bedre havpadler)

For deg som allerede har tatt grunnkurs, men som kun ønsker deg fine turer sammen med andre padleglade mennesker i trygge omgivelser, er det turpadling hele helga eller en utvalgt enkeltdag som gjelder. 

Overnatting

Oscarbrygga er vår base denne helgen. Her er det flere overnattingsmuligheter å velge mellom. Du kan se en beskrivelse av alle alternativene på oscarbrygga.no. Der finner du også kontaktinfo og kan bestille overnatting.

Aktiviteter
Priser og de ulike valgmulighetene finner du under nedtrekksmenyen "kategorier"
Mer om hver enkelt aktivitet samt fullstendig program Finner du på www.spesialsport.no. Utstyr er kun inkludert i de kategoriene der dette er spesifisert enten du padler turer eller deltar på kurs.

Alle deltagere vil få anledning til å være med på mye av det de ønsker seg, men det er til enhver tid førstemann til mølla som gjelder.

Vi ser frem til fantastiske dager på havet og på land. Velkommen!

 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon