Norsk Naturfotofestival 2019

VELKOMMEN TIL NORSK NATURFOTOFESTIVAL 2019

Norsk Naturfotofestival er etablert som en toneangivende arena for et bredt spekter av fotografiske uttrykk skapt av, og i, naturen. I løpet av de første årene har flere internasjonale stjerner gjestet festivalen, og programmet for 2019 er nøysomt satt sammen for å tilfredsstille ønsket om bredde i fotografiske uttrykk, og geografisk tilhørighet. Vi er trygge på at våre foredragsholdere vil inspirere og bevege våre besøkende. Programmet holder høyt internasjonalt nivå.
Festivalen, som i 2019 vil foregå 08.-10. mars, går over tre dager og omfatter forelesninger, film- og bildevisninger, og utstillinger.  Alle presentasjoner skjer fra scenen i Ski Rådhusteater, hvor det er plass til 520 personer i salen. Her er det også mulighet for å få kjøpt seg enkel mat og drikke

Vi satser stort på utstillinger i 2019 Du kan besøke mange store og spennende utstillinger inne og ute på utvalgte steder i nær tilknytning til Rådhusteateret og rundt omkring i Ski sentrum

Fotomesse: Lørdag og søndag er det som tidligere fotomesse på Thon Hotels. Her kan du få demonstrert det nyeste og beste kamerautstyret fra alle de ledende kameraprodusentene. Her finner du også stander fra reiseoperatører, skoler, tidsskrifter, fotoinstitusjoner og andre relevante utstillere.

OVERNATTING UNDER FESTIVALEN 

Hos vår samarbeidspartner Thon Hotels Ski kan du bestille overnatting. Lenke til booking med festivalpris finner du her:

Norsk: https://www.thonhotels.no/event/norsk-naturfotofestival-2019/

Engelsk: https://www.thonhotels.com/event/norwegian-nature-photo-festival-2019/

Festivalkontoret vårt finner du i vestibylen på Thon Hotell i Ski under hele festivalperioden.

Se også festivalens hjemmeside på http://www.nnff.no for mer informasjon.


Vi gleder oss til å treffe deg i Ski!

Stolt hovedsponsor og printpartner:

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon