Astor skøyte- og hockeyskole 2018Velkommen til Astors skøyte- og hockeyskole 2018


For jenter og gutter fra 3 til 10 år i Dalgård ishall. Oppstart tirsdag 23. oktober.


Kvalifiserte trenere fra Astor tar i mot ungene på isen, og vårt rutinerte støtteapparat utenfor isen sørger for at barn og voksne får et trygt og godt møte med hockeysporten. Det er svært høy voksentetthet på isen under hockeyskolen - alle barn vil bli ivaretatt!


Alle får en tøff hockeytrøye og en proff hockeykølle til odel og eie - og gratis medlemskap i Astor resten av sesongen! Som medlem kan du delta på hockeytreninger og aktivitetsdager så mye eller lite du vil helt fram til våren. Du får også tilgang til frigåingstider i helgene som er forbeholdt medlemmer i Astor.


Datoer og tid for hockeyskolen:

tirsdag 23. oktober kl 1730-1815 

tirsdag 30. oktober kl 1730-1815

tirsdag 6. november kl 1730-1815

tirsdag 13. november kl 1730-1815


NB! Møt opp senest kl 1645 første trening for registrering, tilpassing av kølle, sliping av skøyter o.l.


NYHET! Skøyte og ishockeyskolen avsluttes med en aktivitetsdag mot de andre klubbenes hockeyskoler, søndag 18. november.


Etter endt skøyte- og ishockeyskole er barna hjertelig velkommen til å fortsette å trene og spille sammen med de aldersbestemte lagene i Astor Ishockeyklubb. Se astorhockey.com for mer informasjon om treningstider.


Utstyr:

Alt du trenger for å bli med er skøyter på beina, hjelm med gitter på hodet og hansker eller votter på hendene. Alle får utdelt trøye og kølle første dag. Har du annet beskyttelsesutstyr kan du selvsagt gjerne ta det på.


Man blir varm når man går på skøyter - ofte trenger man mindre klær enn man tror, og man trenger ikke lue eller buff under hjelmen. 


Klubben har noen hjelmer til utlån - disse må leveres tilbake etter endt hockeyskole.


Astor hockeyshop, som ligger under tribunen i ishallen, selger det meste av utstyr til nybegynnere - men ikke sats på å handle samme dag som hockeyskolen starter!


Astor Café er selvsagt åpen under hockeyskolen. Kom innom for stemningen, det sosiale, deilig kaffe for foreldrene, kyllingwraps eller annen mat, en søt og fersk donut, YT-produkter i fleng og mye mer.


Pris:

Hockeyskolen koster kun kr 650.


Påmeldingsavgiften inkluderer følgende:


- Deltakelse på hockeyskolen 2018

- Treningsavgift t.o.m 31.12.18

- Hockeytrøye

- Hockeykølle

- Medlemskap i Astor ishockeyklubb i ett år


Vanlige treninger:

Etter hockeyskolen kan man fortsette på vanlig treninger. For barn født i 2011 eller senere er det Mikro som gjelder. Treningstider er tirsdag 1730-1815 og lørdag 1215-1315. Man kan delta på begge eller én trening i uka - eller av og til. Mer informasjon: astorhockey.com


PS! Du er velkommen på trening også før hockeyskolen starter hvis du ønsker det :)


Følg oss på Facebook: søk på Astor hockeyskole, eller gå direkte til fb.me/astorhockeyskoleBeklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon