From Zero to Hero i eget liv!

Bevissthet Balanse Bevegelse

Hverdagsglede, Arbeidsglede og boblende Begeistring!

Vibeke Olss feirer  10 år som Begeistringstrener og fargerik foredragsholder! Velkommen til feiring og foredrag på Nordstrandhuset.

I et samfunn hvor alt er i endring, gjelder det å være bevisst hvordan en kan påvirke seg selv i hverdagen. Det gjelder å ta mentalsjekken, kjenne etter hvor en er, og om noe kan endres.

Vi er flinke til å skifte ut mobil, pc og andre dubbetitter når det kommer noe nytt og bedre på markedet. De fleste av oss har også et godt virusprogram på det samme utstyret.

Hvordan er det med deg, har du et godt virusprogram på det mellom ørene.

Bli bevisst hvordan du kan påvirke deg selv i riktig retning!

Ved hjelp av fargerike plakater, morsomme briller, kongler og sitroner, kan du lære hvordan du selv på humoristisk vis, kan utfordre deg selv, og endre din tenkemåte, atferd og dine holdninger. 


Vibeke Olss har bred erfaring og kompetanse innen selvledelse. Hun har selv gått fra minus på selvfølelse og selvtillit kontoen, til i dag å være en positiv energibunt med masse livsgnist. Hun lever etter de samme prinsippene hun lærer bort, og er i dag en troverdig foredragsholder og mentaltrener for idrettsutøvere og mange andre.

Sagt om Vibeke: Vibeke Olss tør å by på seg selv. Gjennom hennes ærlighet, humor og sårbarhet er det lett å kjenne seg igjen. Vibeke har mye energi, er modig, troverdig, tilstede, morsom, verdifokusert, tydelig, en gledesspreder, har selvinnsikt er sprudlende, inspirerende og god til å formidle.

Alle kan ha glede av en dose med OLSSbegeistring og OLSSmetoden. 


Du finner mer informasjon på www.olssbegeistring.no.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon