OAS foil training camp 13-14. oktober


Lysakerfjorden Brettseilerklubb (LBK) arrangerer den 13-14. oktober foil windsurfing training camp for medlemmer av seilklubber og seilforeninger tilsluttet Oslo og Akershus Seilkrets (OAS).  Training campen støttes økonomisk av OAS.

Arrangementet er tilpasset alle ferdighetsnivåer, også de som aldri har foilet før, men det forutsettes at man kan håndtere planing, fotstropper og trapes på nogenlunde sikkert nivå.

Egenandelen er kr 350 for de som stiller med eget utstyr, kr 600 for de som ønsker å låne utstyr. (Vi vil ha nok låneutstyr til at alle skal få god tid på vannet.)  Det er satt et tak på 20 deltakere.

Arrangementet vil gjennomføres sammen med SrfSnoSk8, som også vil stille med en del av låneutstyret.  Instruktørene vil være fra de ledende brettseilermiljøene i Oslo-området, med LBKs hovedtrener Ryan Tilbury som koordinator.  En viktig del av campen blir peer-to-peer og erfaringsdeling mellom deltakerne.

Arrangementet vil finne sted på LBKs nye brettseileranlegg på Rolfstangen, Snarøya.  Vi vil begynne klokken 10:30 på lørdagen, og sikter mot å holde på 5 timer.  Søndagen vil være i reserve / mer fritt format.

Dersom du har spørsmål, ta gjerne kontakt med Carl Jacob Sommerfelt, Sportslig Leder / Styreleder LBK, på carl.jacob.sommerfelt@oracle.com eller 901 39 139, eller Grim Gjønnes, Daglig Leder LBK, på grimg@crispideas.com eller 934 01 002. Og brettseiling i oktober går helt fint, det betyr bedret vindsikkerhet.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon