ISACA / ISF / DND / CSA - Medlemsmøte Trondheim, 12. september 2018

Velkommen til høstens første felles medlemsmøte i Trondheim! Denne gangen har vi også CSA (Cloud Security Alliance) på laget, i tillegg til de gamle traverne hos ISACA, ISF og DND. Vi har for høstens første fellesmøte satt sammen et program som kanskje spesielt retter seg mot finansbransjen, men håper "mannen i gata" blant oss revisorer og sikkerhetsfolk også ser det verdt å få med seg.

Vi prøver også et nytt konsept denne gangen, og tar medlemsmøtet fra ryddige former på bakkeplan ned i en 300 år gammel hvelvkjeller under Trondheims torv - nærmere bestemt ØX Taproom under Frati restaurant.

Her vil vi få servert spennende fingermat ved ankomst, og hjemmelaget pizza fra etasjen over når den faglige delen er over. ØX har også et eget bryggeri i kjelleren vi er i, så maten akkompagneres utover kvelden av øl fra egen kjeller. Spennende program - spennende bevertning!

NB: Stedets natur gjør at vi denne gang er nødt å ha begrenset påmelding, så benytt sjansen mens muligheten er åpen til å sikre deg en plass - dette blir veldig moro!


16:00-16:30
Velkommen og registrering 
16:30-16:45Styrene informerer
Kort oppdatering fra styremedlemmer hos ISACA, ISF, DND og CSA.
16:45-17:30

Digital Transformasjon innen betaling og bank.

Bank og finansnæringen er i stor endring. Nye tekniske løsninger og regulatoriske forordninger som PSD2 gjør det mulig for andre typeaktører å velge sine nisjer og samtidig utfordre de etablerte aktørene i bredden. Marie tar oss gjennom de viktigste trendene og mulighetene i den digitale transformasjonen fra perspektivet til en "annen aktør"; Microsoft.

Marie Kristin Johansen - Leder for teknisk salg i Microsoft Norge.

17:30-17:45
Kaffepause
17:45-18:30

Erfaringer fra utvikling av den "norske" Vipps-plattformen og Vipps' rolle fremover.

Vipps AS ble etablert som selskap høsten 2018 etter en fantastisk reise i DNB. Med en rekke nye eiere i ryggen og et voksendekonkurransebilde ble det viktig å få stablet på beina et eget teknologimiljø idet nye selskapet. Vi vil gå gjennom fokusområdene innen produktutvikling i Vipps og hvordan vi ønsker å jobbe for å forenkle hverdagen for nordmenn, samtidig som vi har et tett øye til den internasjonale konkurransen.

Thomas Wold Johansen - CTO, Vipps

18:30-18:45
Kaffepause
18:45-19:30

Innovasjon og sikkerhet, hånd i hånd. – En moderne bank forteller. 

Open Banking har du kanskje hørt om? Sbanken deler i dette foredraget sine erfaringer med å åpne mulighetene for kunder å lage sin egen nettbank. Hvor går veien videre for Sbanken nå som PSD2 trer fullt i kraft? Vi får også høre om flere andre initiativer som "betaling med klokka" og talestyrt bank.

Thomas Tjøstheim - Konseptutvikler, Sbanken

19:30-
Middag, videre diskusjoner og nettverksbygging!


Møtet gir 3 CPE poeng.

Bildresultat för øx tap room

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon