Romsdalseggen Fjord to Summit 2018

Ta kontakt med Solrun på tlfnr: 415 45 333 ved etteranmelding.

28 km. 2400 høydemeter. Høg puls. Vakker natur. Nydelige stier. Utrolig utsikt. Bli med på Norges vakreste naturopplevelse – fjelløpet Romsdalseggen Fjord to Summit, med start og mål på Norsk Tindesenter i sentrum av Åndalsnes.

Romsdalseggen Fjord to Summit er en Romsdalseggentur av det råere slaget, og er en del av arrangementet Romsdalseggenløpet 1. september 2018.

Starten går ved Norsk Tindesenter i sentrum av Åndalsnes. Løypa følger stien opp og forbi Nesakla på 700 moh, før man så fortsetter på flott sti over Vikånøsa mot Isfjorden, krysser Steinselva, og følger stien over Furukollen helt ned til Isfjorden. Deretter fortsetter løypa ca 3km langs vei, forbi Sivilforsvarsleiren og inn til Øysteinsbrua, før man følger stien opp gamlevegen i Venjesdalen, forbi Selebota og opp til parkeringen i Vengedalen. Her begynner den vanlige stien over fantastiske Romsdalseggen, ned Romsdalstrappa og til målgang ved Norsk Tindesenter.

Vi har kun plass til 25 startende i år – og anslår en vinnertid på ca 3,5 time.Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon