SeptemberTango 2018

Nok en gang er Sofia og Pablo i nærområdet, og vi benytter anledningen til å arrangere en helg med argentinsk tango som vi håper vil glede både nye og gamle tangodansere. 

Tango Banco vil med dette tilby kurs for nybegynnere og et miniseminar for klubbens allerede dansere. Tangodansere fra andre klubber er også hjertelig velkomne!

Pablo Inza og Sofia Saborido er erfarne tangodansere og instruktører fra tangoens hjemland Argentina. De har besøkt distriktet her mange ganger, og nå ønsker vi dem velkommen tilbake på nytt!

Dato: 15 og 16 september 2018

Sted: Kulturhuset BankenKirkegata 41, Lillehammer. Gå opp trappa og ta til venstre, vi holder til i Holbøsalen.

FOR NYBEGYNNERE

Kom på nybegynnerkurs og opplev gleden og fascinasjonen ved denne dansen. Å kunne tango vil du ha glede av resten av livet!

Du kan melde deg på alene eller i par. I tangoen er ikke følger- og fører-rollen strengt knyttet til om man er mann eller kvinne; begge kan både føre og følge. Derimot er det viktig at man gjør det fullt og helt, og det er en fordel å bestemme seg for hva du vil i forkant.

Priser og tider

Kr.625,-pr. person (studenter 425 kr)

Tidspunktene er

Lørdag kl. 1130-1500, inkludert pause, søndag kl. 1600-1730, til sammen 4,5 timer.

Etter kurset

Tango Banco er Lillehammers egen tangoklubb. Vi holder til i Kulturhuset Banken, der vi danser hver torsdag kl. 1900 – 2200.  Etter en time med instruksjon, danser vi sammen resten av kvelden. Etter kurset er nybegynnere hjertelig velkomne til å delta på våre dansekvelder, med eller uten partner. Vi vil også tilby oppfølgingskurs.

Les gjerne mer på vår hjemmeside: http://tangobanco.org/nybegynnerkurs/

****************************************************************************************************************

FOR ØVEDE DANSERE

For øvede dansere blir det miniseminar, del 1 på lørdag og del 2 på søndag. Innholdet vil være tilpasset de som møter opp.  Pablo sier dette om miniseminaret:

Seminar for intermediate/adv: Mixing elements and qualities into the music. Short and stylish combinations to enrich you tango vocabulary while working on the technique and the quality. Achieve smoothness and progression in the movement.

Priser og tider

Kr.775,-- og evnt kr.525,- for kun del 1.   Vi håper at deltagerne vil være med på hele seminaret.

Tidspunktene er 

lørdag kl. 1600-1815

søndag kl. 1300-1515

Det er ikke lagt opp til milonga på kvelden. Derimot satser vi på til en sosial kveld der de som vil av både nybegynnere og viderekomne møtes. Mer om dette senere.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon