Inca Run 2019

Inca Run

 

Vi har gleden av å gjenta suksessen, og inviterer til et nytt Inca Run den 25.mai 2019 i Kragerø! Overskuddet går til "Aktiv for epilepsi".

 

Dette er hinderløpet for alle, på ALLE nivåer. Vi tilbyr ei løype på 5,6km, som er spekka med hindre med ulike vanskelighetsgrader. Her finnes det ikke strafferunder, kun alternativer. Det finnes hindre for enhver smak; høyt, lavt, igjennom, over, under, ja mer enn 40 ulike hindre som skal passeres. Du bestemmer selv om du ønsker tidtaking, eller ikke. Vi elsker idrettsglede, og det er det vi ønsker og skape på denne dagen. Spesielt ønsker vi og tydeliggjøre den røde tråden i løpet vårt; du kan være fysisk aktiv selv med en diagnose. Uansett hvem du er, og hvor du kommer fra, dette er løpet for alle!!


Få med deg oppdateringer og spennende nyheter på vår Facebook og Instagram side.


Meld deg på alene, eller som lag. Noe av det flotte med hinderløp er den varme lagånden og samarbeidet ute i løypa. Her heier vi på alle, og man skal alltid hjelpe hverandre om noen trenger det. Bli med på en gøy dag du sent vil glemme, og i tillegg vær med og støtte en god sak - Aktiv for Epilepsi. Vi gleder oss!


Meld deg på i god tid, og spar penger før prisene øker jevnlig fremover mot løpsdagen.


 

Registreringsskjema