Endringskonferansen 2018

Slik rigger vi oss for fremtiden

Den 18. oktober gjennomføres årets Endringskonferanse på Gamle Logen  i Oslo, under tittelen "Slik rigger vi oss for fremtiden". Vi har satt sammen et spennende program, der dette temaet blir belyst fra ulike vinkler.

I løpet av dagen vil du blant annet få høre fra Skattedirektøren, DNB, Nyby, Telenor, Oslo Kommune, Tine, Brønnøysundregisteret og Acando. Konferansen vil ledes av komiker og foredragsholder Anders Martinius Tangen.

Vi kan love en givende dag. Meld deg på allerede nå, og ta gjerne med en venn. Eller kollega. Mer informasjon kommer over utover høsten!

Mer informasjon om Endringskonferansen vil du finne på våre nettsider

Kort om Endringskonferansen

Endringskonferansen er en årlig konferanse hvor personer som arbeider med endring møtes for å dele erfaringer, lytte og lære. De tre første årene var det Skatteetaten, NAV og Arkivverket som arrangerte konferansen. I år som i fjor er det ACMP Norge som er vertskap. ACMP Norge er et norsk fagnettverk for som deg som jobber med endringsledelse, og vi er en del av den globale organisasjonen Association of Change Management Professionals.

Verdt å merke seg 

Prisen inkluderer mat og drikke for dagen

Du får rabattert pris på Endringskonferansen 2018 dersom du er medlem av ACMP Norge. 

- Info om innmelding finner du her.  

- Info om øvrige fordeler som medlem i ACMP finner du her

Du kan melde på flere deltagere samtidig. Trykk da på legg til deltager før du bekrefter og betaler.

Kort om ACMP Norge

ACMP Norge er et norsk fagnettverk for som deg som jobber med endringsledelse, og vi er en del av den globale organisasjonen Association of Change Management Professionals.

Formålet med ACMP Norge er å samle og videreutvikle fagmiljøet innen endringsledelse, og skape en arena der både utøvere i endringsfaget, og ledere med endringsbehov, kan møtes.

Vi skal være en uavhengig organisasjon og skal ikke inngå eksklusive samarbeid eller bindinger til organisasjoner, fagmiljøer, selskaper eller andre entiteter, slik at organisasjonens uavhengighet kan trekkes i tvil.

Hjemmeside - Facebook - Linkedin

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon