Sommer kick-off 17. til 19. august

Elite Dance inviterer til en innholdsrik helg med totalt 13 timers trening fordelt på tre dager i våre flotte lokaler på Activ Centeret. Alle medlemmer av Norges Danseforbund er velkomne til å delta, uansett alder og nivå!  
 
Det blir servert varm-lunsj lørdag og søndag. I tillegg vil det stå frukt og nøtter fremme til danserne hele helgen. Fredag må alle selv ta med seg matpakke.  Minner om at danserne må ha med seg rikelig med drikke da det blir en lang og varm helg. I tillegg må alle ha med seg både inne og ute -sko.  
 
Etter endt trening fredags ettermiddag samles vi på Foten for å grille, bade og hygge oss! Familie er velkommen til å være med. Ta med det du ønsker å grille og drikke selv. Vi står for grill. Husk badetøy! OBS! Vi må avlyse dette pga bålforbud.
 
Dette blir en inspirerende helg for store og små mot en ny danse-sesong med nye mål! I tillegg blir det super sosialt og morsomt! Treningene er tilpasset alder og  nivå. Dette vil du ikke gå glipp av.  
 
PRISER: Tre dager: 1.200,- To dager: 900,- En dag: 500,-  Privattime 30 min med gjestetrenere: 350,- (forbeholdt Elite Dance) Privattime 30min med våre trenere: 250,-  
 
TIMEPLAN:

Fredag: 11:00-15:00 à Oppvarming ute med Lana & Eilish.  Selskapsdans med Alexandra Kakurina, IDO-disco med Ida Craig og freestyle/slow med Lana & Eilish. 

Lørdag: 10:00-17:00 à Teknikk/triks med Tiril, freestyle/slow med Lana & Eilish og styrke/bevegelighet med Tiril.  

Søndag: 11:00-17:00 à Turn med Veronica, freestyle/slow med Lana & Eilish og morotrening/avslutning med Desiree, alle får is!  

VÅRE TRENERE:
Lana Judge Lana kommer fra Irland og driver danseskole i Dublin sammen med Gerard Ledwidge. Hun er bare 28år, men har allikevel trent flere av Storbritannias beste dansere. Blant annet Syesha Murphy som er tidligere Disco Kid vinner.  Syesha skal være med Lana å undervise hos oss! Det er en stor inspirasjon for våre dansere å se og trene sammen med en så god danser! Lana skal undervise i freestyle og slow, hun setter også opp privattimer. Vær rask med å bestille da hun er veldig populær! Lana er opptatt av teknikk og er en fantastisk koreograf i slow.  

Eilish McCarthy Eilish kommer også fra Irland og driver danseskole i Limerick. Eilish har undervist i freestyle og slow i mange år og er en kjent trener/dommer i hele Storbritannia. Hun har trent flere topp-dansere gjennom sin karriere, blant annet Paul Rouch som er flere ganger Disco Kid vinner. Vi gleder oss til å delta på Eilish sine energifulle timer. Hun skal undervise i både freestyle og slow. Eilish er svært opptatt av fart og tempo og er en fantastisk koreograf i freestyle.  
 
Ida Craig Ida er en av Norges beste danselærere. Hun er sportslig leder av Victory Dance som ligger i Kongsvinger. Ida har selv danset på landslaget i mange år og er tidligere europamester. I dag trener hun flere dansere på landslaget og hennes danseklubb tok med seg mange NM-gull under årets norgesmesterskap. Vi er heldige som igjen får besøk av Ida, som denne gang skal undervise i IDO-disco hos oss. Ida setter også opp privattimer på fredag.  
 
Alexandra Kakurina Alexandra er kjent fra «Skal vi danse» på TV2. Til høsten kommer hun igjen på skjermen. Vi er så heldige at vi får lov til å lære av henne! Alexandra skal undervise i selskapsdans, men man danser alene og ikke med partner. Her lærer danserne å bruke hoftene, fingrene og føttene på en helt annen måte enn hva de er vandt til, dette gjør slowdansen vår flottere! God teknikktrening for alle dansere.
 
Tiril Warem Tiril har danset på Elite Dance siden vi åpnet dørene. I desember i fjor la hun opp som aktiv konkurransedanser etter en fantastisk karriere med blant annet sølv i VM 2016, utallige NM-titler og hun ble kåret til Norges beste danser fem år på rad. Tiril er den beste norske freestyledanseren gjennom tidene og vi er svært heldige som nå kan få  trene med og lære av henne. Tiril skal undervise i teknikktrening med litt triks kombinasjoner. I tillegg skal hun ha styrketrening og bevegelighetstrening. Tiril setter også opp privattimer på lørdag.  
 
Veronica Larsen Veronica er en tidligere turner på landslaget. Vi har i alle år brukt Veronica som turn-trener for våre dansere, det vil si at hun vet akkurat hva vi trenger! Veronica er utrolig dyktig med barn og lærer bort på en pedagogisk måte. Hun skal selvfølgelig ha helgens turn-treninger på det flotte turn området på Activ Centeret.  
 
Desiree Olafsen Desiree er sportslig leder av Elite Dance og skal under helgens kick off starte og avslutte treningene. Hun starter fredags formiddag med en god oppvarming som vi tar ute dersom været tillater det. Så avslutter hun på kjent vis med morotrening for alle søndags ettermiddag.  
 
Spørsmål?
 
Kontakt oss på e-post: elitedance@live.no Adresse: Tomteveien 21 1618 FREDRIKSTAD, lokaler i 1.etg.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon