Energyboost 2019


 ENERGYBOOST 2019!


Bli med Helén R. Løddesøl og Øystein Almeland på eventyr til vakre Villa Dorothea i en rolig fjellandsby nær Alicante


Yoga & Reiki Retreat 

 Fra 23 – 30 mars 2019 reiser vi til Alicante og sjekker inn på vakre Villa Dorothea. Dette er et fantastisk sted, hvor vi sammen kan nyte sol, varme, god vegetarisk mat, Reiki, healing, yoga, vandring mot Compostela og mye, mye mer. Vi jobber i forlengelse av fullmånens energier og den kraftfulle portalen vårjevndøgn er, det blir en spennende uke fylt med næring for både kropp og sjel. 

Gi deg selv en unik mulighet til å fylle dine batterier og ‘booste’ kropp og sjel med deilige energier; en skikkelig gavepakke!

 

COME AS YOU ARE, LEAVE AS A STAR! 

Her kan du gi deg selv en fantastisk uke med dyp (likevel enkel) yoga, meditasjon og Reiki - vi jobber dypere enn du tror. I vakre omgivelser, med mulighet til å nyte solen og bade i saltvannsbasseng på området eller på stranden i nærheten. Du får nyte godt av forseggjort og livgivende vegetarisk mat.

Et sted for indre ro

Villa Dorothea er et eksklusivt og avsidesliggende retreatsted på 900 kvm, med saltvannsbasseng, 136 statuer, vidunderlige lysekroner, en vakker yoga sal, mulighet for å gjøre yoga utendørs, og koselige kroker der du kan trekke deg tilbake om du ønsker det.

 

En praktfull eiendom som ligger i Bella Orcheta, 35/40 minutter med bil nord for Alicante, retning Altea. Det er noe vakkert å feste blikket på hvor enn du snur deg. Her er det rom for late timer ved bassenget, ro og stillhet. Stedet er stille, omgitt av fjell, og stjernehimmelen er magisk. Du kan låne el-sykkel og vandre i fjellet. Området rundt Villa Dorothea inviterer til fine opplevelser. Middelhavet og stranden ligger 12 minutter unna med taxi.

Det er ikke et hotell, og man deler rom to og to. (Noen få enkeltrom mot ekstra kostnad) Soverommene er vakre og luftige med gode madrasser, norske dyner og puter. Alle dobbeltrom har franske dører ut til egen balkong eller mot haven. Det beste er at vi har hele stedet for oss selv! 

for mer informasjon om Villa Dorothea 

Kulinariske nytelser som skaper balanse i kroppen

Vann som er hentet fra kilder i nærheten og lokal frukt står fremme hele tiden.Under oppholdet blir vi servert spennende og fortrinnsvis økologisk, plantebasert mat, 3 måltider om dagen. Menyen vil være en kulinarisk nytelse, designet for å booste vår vitalitet. Den dyktige kokken Pilar, disker opp med forseggjorte, vakre og smakfulle, plantebaserte retter. Råvarene er økologiske og valgt etter sesong, samt tilberedt etter makrobiotiske prinsipper. 

Makrobiotikk har opprinnelse i østlige tradisjoner. Et makrobiotisk kosthold baserer seg på teorien om yin og yang, som handler om å oppnå balanse mellom det rolige, fredelige, kreative og det aktive og energiske. 

Her kan du plukke opp tips og inspirasjon til hva du kan gjøre selv når du kommer hjem.

Alkohol serveres ikke og er heller ikke tillatt på fellesområdene.

 En reise inn i deg selv

Hver dag veileder Helén deg i Raja yoga; også kalt ‘konge yoga’, der pusten forenes med enkle og effektive øvelser som hjelper oss å forløse blokkeringer på alle plan og komme dypere inn i fysisk meditasjon og fullstendig tilstedeværelse. Denne yogaformen er ‘yoga som healing’ på flere plan, som krysser og forener flere yogaformer. Helén er energiintuitiv, har mer enn 15 års erfaring som yoga og Reikimesterlærer. Med pusten som en rød tråd kanaliserer hun klassen og vever sin kunnskap inn i din yoga praksis. 

Nivået passer både for deg som har praktisert yoga og Reiki tidligere, og for deg som er nybegynner. Du trenger ikke å være yoga-myk for å være med her! Yoga betyr ‘å møte/forene’, det handler om ditt møte med øvelsene – og å la pusten lede deg. Det er meditasjon i bevegelse, og våre forskjellige aspekter forenes; det fysiske, psykiske, mentale, emosjonelle og spirituelle. Hver yoga økt er på 2 timer, og avsluttes med lydhealing. Lydens vibrasjoner snakker direkte inn i kroppen på cellenivå.

Reiki og yoga er to sider av samme sak. Reiki betyr universell livskraft, og er et herlig og ærlig verktøy til mer energi, indre ro og harmoni. Reiki energien understøtter kroppens selvhelbredende evner, og trekkes dit vi trenger det mest; slik vann fyller et tomt kar. Reiki er ‘meditasjon gjennom hjertet’. Hjertechakraet er både kjernen i mennesket og en portal for livskraft, intuisjon og glede. Det å få kontakt i hjertechakraet, og utfolde seg derfra er et vesentlig skritt til helbredelse. Å helbrede betyr å bli hel; i kropp, sinn og sjel. Å forene alle aspekter av det vi ER -  vårt sanne selv. 

Som alle 'sanne systemer'(for eksempel Reiki, chi gong, yoga, Akkupunktur, Shiatsu), er Reiki helt harmonisk, og blir sterkere for deg jo mer du bruker det; Som en muskel som må bygges,  får du  mer og mer kontakt i det ærlige hjertechakraet (åpnes lag for lag), vår kjerne.

Hjertechakraet kan sammenliknes med et granateple; med mange rom som inneholder veldig mange frø. Reiki er som en nøkkel til disse rommene, frøene er kvaliteter/muligheter som ligger i oss – vi er så mye mer enn vi tror!  

1% teknikk, 99% praksis – det gjelder både for Reiki og yoga.  

Utflukter 

En dag vandrer de som ønsker 2. etappe til Camino De Compostela, og blir kjørt tilbake til Villa Dorothea. 

Vi forlater Villa Dorothea etter frokost kl. 10 på avreisedagen.  De som har sen avgang kan reise til Altea, slik at de som ønsker det kan rusle på egen hånd i gamlebyen, nyte atmosfæren, de smale brosteinsbelagte gatene med sjarmerende små butikker og koselige utecaéer. Villa Dorothea arrangerer taxi for oss fra Altea til flyplassen, det koster 75€ pr. Bil (det er plass til 4 i en bil).  

Frokost, lunsj og middag er inkludert i prisen. Alle måltider serveres på Villa Dorothea.

Dersom du ønsker å spise lunsj i Villajoyosa en dag, i stedet for på Villa Dorothea, ligger restaurantene på rekke og rad i de fargerike husene ved stranden. Rimelig og god shopping i gågatene.

 

Praktisk info 

Helén er energiintuitiv, healer og sertifisert yoga og Reikimesterlærer med bred erfaring. 

Øystein er ‘verdens beste' osteopat, kranio – sakralterapeut, og magisk! Øystein vil hjelpe oss der vi trenger det, instruere i enkle qi gong øvelser, 

og tar i mot til individuelle behandlinger om du skulle ønske det. 

Individuell behandling betales direkte til Øystein. 

For å sikre deg en plass betales depositum kr 3 000,- ved påmelding innen 3/3. 

Restbeløpet kr. 11.000,-  innen 7. mars. Faktura sendes pr. mail.Dette inngår i prisen:

* Buss fra flyplassen i Alicante til Villa Dorothea kl. 16.15 lørdag 23/3-19

* Opphold i dobbeltrom på Villa Dorothea Retreat senter 

   fra 23/3 kl.16.30 til 30/3 kl.10.00

   inkludert frokost, lunsj og middag fra vi kommer til vi drar.

* Daglig veiledning i yoga og Reiki

* En dags vandring på Camino de Compostela, med frakt tilbake til Villa Dorothea 

* En individuell behandling hos Øystein

 

Ikke inkludert

Fly tur/retur Alicante er ikke inkludert i prisen og må bestilles og betales selv. 

Transport (utenom buss kl. 16.15 lørdag 23/3 fra flyplassen) betales av den enkelte. Vi er behjelpelige med å organisere transport slik at dette blir rimeligst mulig. 

 

Felles buss 

Fra flyplassen til Villa Dorothea lørdag 23. kl. 16.15  

Det arrangeres taxi til flyplassen som betales av den enkelte (ca 75€ pr bil, med plass til 4)


Påmelding/betingelser

Du betaler et depositum på kr 3 000,- ved påmelding. 

Restbeløpet, 11.000,  forfaller senest 7.mars 2019

 

Påmelding er bindende og betales ikke tilbake dersom du avbestiller turen, men gis tilbake dersom arrangør ser seg nødt til å kansellere. Det samme gjelder for restbeløpet. Eventuell sykdom eller annen årsak til at du ikke kan delta, må dekkes av egen reiseforsikring.

Alt ligger til rette for at dette skal bli en magisk uke, og vi gleder oss! Håper DU blir med!

Helén & Øystein


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon