Optimist Kurs Nybegynner 2018

Velkommen til nybegynnerkurs i Optimistseiling på Steilene!

Vi starter opp årets kurs med kickoff på Steilene, 1. mai!

Det blir introduksjon for foreldre og barn med teori, rigging av båt, og en prøvetur på vannet dersom været tillater dette.  Vi gjennomfører foreldremøte og omvisning på Steilene.  Vi tenner grillene, så ta med mat til lunsj.

Blåtann går fra Alværn Brygge kl 1030. Deretter blir det sikkerhets og kullseilingskurs i Nortvedt bad, sannsynligvis lørdag 5. mai kl. 16.00-18.00. På dette kurset vil man få prøve hvordan det er å velte med båten og snu den rundt igjen (i trygge forhold sammen med trener), og man kan øve på å svømme med klær, samt ta svømmeknappen. Trening med jolle i bassenget er obligatorisk for alle som skal delta på dette kurset. 
 
Treningen foregår på torsdager.  Oppstart ordinær trening er torsdag 3. mai.  Vi møtes på Alværn Brygge kl 1730. 
 

Kurset varer fra 1. mai  - tar pause i skoleferien - og fortsetter etter skoleferien frem til siste uke før høstferien!

Alle deltagere med foresatt(e) møter på Alværn Brygge for avgang med fergen "Blåtann" til Steilene kl. 17:30 alle kursdager. Dette kurset passer for barn i alderen 8-12 år. Det er en forutsetning er at barnet kan svømme og at barn og/eller familie er medlem i seilforeningen.  Det er også påkrevd at foreldre/foresatt er med på treningskveldene på Steilene.

Kursavgiften inkluderer i tilfelle leie av kursjolle, men ikke medlemskontingent.

Medlemskap må tegnes separat fra kursavgift og før kursstart på seilforeningens hjemmesider http://www.nesoddenseilforening.no/bli-medlem/

Dersom kurset er fullt send email til Jolle@nesodden-seilforening.no for venteliste.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon