Nybegynnerkurs Optimistjolle 2018 Bærum Seilforening

Har du lyst til å lære å seile?

Kurset startet i vår, men vi har noen plasser på mandagsgruppen til nye seilere. Dette starter med trening og foreldremøte mandag 20.august.


Optimistjollen er verdens mest utbredte jolle, og er en fin måte for barn å lære grunnleggende seiling på. I tillegg er seiling en fantastisk måte å være ute på sjøen, og dermed lære om havet og viktigheten av å bevare havet rent. Bærum Seilforening vil fra 2018 derfor også inkludere kunnskap om havet og miljø i alle kurs.

Bærum Seilforening tilbyr nybegynnerkurs i seiling med Optimistjolle for barn i  i 2018. Nybegynnerkurset passer for barn som er fra 8-11 år.


Sted:  Bærum Seilforening, enten i Bruksveien (Snarøya) eller Sarbuvollen (Høvik).
Sarbuvollen: Kurs mandag, tirsdag eller onsdag.
Bruksveien: Kun torsdag.


Kurset er kl. 18 – 20 alle dager og starter etter nærmere informasjon i april.
Høstsesongen starter opp uke 34. og kurset avsluttes enten uke 39 eller i uke 41.  

Barn som deltar må være fylt 8 år og kunne svømme og lese.  Bruk av vest er påbudt, og barna må ha egnet tøy å seile i.
Dersom man ikke har optimistjolle kan man leie dette for sesongen.
Alle foreldre/foresatte får tilbud om opplæring i rigging av optimistjolle og håndtering av følgebåt.  Foreldre må delta som fører/mannskap av sikringsbåt etter liste. Vi har vafler til alle barn etter trening, og foreldre bytter på å tilberede disse etter oppsatt vaktliste. Foreldre er velkommen til å stille med egen følgebåt til trening, men bensinutgifter o.l dekkes ikke for private følgebåter.

I påmeldingen her vil alle utgifter være inkludert. Dersom man ikke er medlem fra før og trenger å leie jolle betaler man totalt 4.300 kroner for alt. 

Leie av jolle koster kr 700,- / Stativleie for egen jolle kr 400,- per sesong

Medlemsavgift for barn er 600,- men om foreldre allerede er medlem eller om familien er (familie)medlem vil prisen her reduseres (kr 300,-) eller bli kr 0,-

Dersom den som melder på enten seilte Skagen Race i 2017 eller er påmeldt i 2018 gis det en rabatt på 250 kr.


(når du melder deg på her, så vil man først få opp beløpet 4.300,- i drop down meny, men i selve betalingen vil man kun betale i forhold til det man har krysset av for slik at beløpet da blir lavere om man f.eks er medlem fra før og har egen jolle.)

 Påmelding skjer via deltager.no. Ytterligere informasjon om Bærum Seilforening finner du på våre hjemmesider: www.bseil.no

Er det noe du noe du lurer på, ta gjerne kontakt med klassekaptein for optimistjolle Asta Stenhagen (91690527, epost: optimist@bseil.no)


 

Registreringsskjema