Nordisk sommerleir 2018

Foreningen Norden inviterer hvert år barn og unge til å være med på Nordisk sommerleir i Hillerød, Danmark. I naturskjønne og trygge omgivelser tilbringer unge fra hele Norden en uke fullspekket med lek og moro.

Gjennom spennende aktiviteter blir de unge kjent med hverandres språk og kultur, knytter vennskap på tvers av landegrensene, og skaper nordiske minner for resten av livet. Deltakere fra Norge kan benytte seg av felles reise fra Oslo sammen med reiseleder fra Foreningen Norden.


Aldersgruppe: 11 – 14 år


* For medlemspris må foresatt ha hovedmedlemskap eller husstandsmedlemskap, eller deltaker går på en skole som har skolemedlemskap. Prisen dekker reisen t/r Oslo S – Hillerød, kost og logi, aktiviteter og utflukter. Inngang/turpass til Tivoli er også inkludert.Aktiviteter

I løpet av uken får deltakerne bli kjent gjennom morsomme leker, de får oppleve Frederiksborg Slott, bytur til København og Tivoli, og den siste kvelden holdes avslutningsfest i diskoteket. På leirstedet finnes robåter, badminton- og ballspill, bålplasser, utendørs bordtennis og naturlekeplass tilgjengelig for mye lek og moro. Innendørs finnes bl.a. fotballspill, airhockey, bordtennis, dart og biljard. Vi drar til stranden dersom været tillater det.

To av dagene kan du selv velge aktivitet.

Før opp ditt 1.- og 2. valg for aktivitet for både tirsdag og onsdag. Velg mellom følgende:

Kanotur (tirsdag)
Liker du vann og kanopadling er dette aktiviteten for deg. Turen går i rolig temp med tid til sang og småprat, så du kan trygt melde deg på selv om du er nybegynner. Vi lager mat på grillen og har mulighet for å bade og spille ball etc. underveis.

Til topps – hinderbane i trærne (tirsdag)
Med taustiger kommer du opp i tretoppene, før du tar deg videre fra tre til tre og gjennom ulike hindre og svevebaner. Det er flere forskjellige baner med ulik høyde og vanskelighetsgrad, så du velger etter mot. Vi får grundige instruksjoner om teknikk og sikkerhetsregler på forhånd.

Ridetur i skogen (onsdag)
Liker du dyr og natur vil du like denne deilige rideturen i skogen Freerslev Hegn, litt utenfor Hillerød. Turen går i rolig tempo på snille Islandshester, så både nybegynnere og øvede kan bli med. Vi henter hestene fra stallen, strigler, sadler dem opp og blir kjent med dem før vi rir inn i skogen.

Off road-sykling (onsdag)
Med Mountain bike får du både trening og naturopplevelse! Turen er for både nybegynnere og øvede.

Svømmehall (onsdag)
Vi bader i Hillerød svømmehall. Der finne tre stupebrett på henholdsvis 1, 3 og 5 meter, og tre sklier.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon