Nøtterøy rundt 2018 - kajakk

Tønsberg Kajakk Klubb inviterer lørdag 30. juni til Nøtterøy rundt 2018. Vi har tradisjonelle konkurranseklasser for de som ønsker å padle raskt, samtidig har vi også klasser for tur- og havpadlere. Dette er et arrangement hvor alle som er glade i å padle kajakk kan delta. Som tidligere år har vi en egen klasse for Surfski. Arrangøren forbeholder seg retten til å endre eller slå sammen klasser.

Nøtterøy rundt går i flotte omgivelser i Vestfolds varierte skjærgård, og på en tid av året hvor det vil være mange skuelystne langs løpet. Dette er et løp for den ambisiøse maratonpadler som ønsker å konkurrere og den vanlige turpadler som ønsker en utfordring . Vi har både en lang og en kort distanse. På den lengste distansen så satser vi i år å ha 2 drikkestasjoner hvor det serveres saft/vann og noe frukt. 

Kort distanse 15 km

Den korte distansen på 15 km starter  ved Klubbhuset, og går ut sørøst i Kanalen mellom Tønsberg og Nøtterøy, videre ut Ekenessundet med vending ved Barneskjær og retur tilbake samme vei. Her er link til kart på gule sider med 15 km distansen inntegnet. https://kart.gulesider.no/m/6IeyW

Lang distanse - 32 km 

Den lange distansen på 32 km starter også fra Klubbhuset i Nordbyen og går rett sørover ut Vestfjorden, vender gjennom Vrengensundet og nordover via Årøysund. Deretter inn Bjerkøysundet, på innsiden av Barneskjær og det siste strekket inn mot Tønsberg via Ekenessundet og Kanalen. Her er link til kart på gule sider med 32km distansen inntegnet. https://kart.gulesider.no/m/y14Uu

Det vil bli satt opp drikkestasjon hvor vi serverer drikke og banan. Det vil også være 13 følgebåter fordelt rundt øya, inkludert en båt som kjører etter siste båt hele veien. Skulle du være uheldig å kantre så vil følgebåtene kunne hjelpe. Se kart under.

Kart for følgebåter - Nøtterøy rundt


Deltageravgift

Kr. 300,- frem til 6. mai
Kr. 400,- frem til 24. juni.
Kr. 500,- frem til fredag 29. juni klokken 18:00

Kr 250,- for kort distanse 15 km frem til fredag 29. juni klokken 18:00

Tillegg for K2: 100 kr. Tillegg for K4: 100 kr pr person.

Etteranmelding på løpsdagen vil vi forsøke å etterkomme så langt det er mulig mht kapasitet i sekretariatet. Avgiften vil da være kr. 600,- og må betales med Vipps eller kontant. 

Overnatting

Kontakt stevneleder ved spørsmål om overnatting.  

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forsikring
NB! Påmeldingsavgiften dekker ikke ulykke eller tap/skade av eiendeler. Det er ikke tillatt å delta i en annen persons navn.

Avlysning:

Påmelding er bindende. Startkontingenten blir ikke refundert selv om den påmeldte av ulike årsaker (sykdom etc.) ikke kan delta.

Ved avlysning av Nøtterøy rundt før løpsdagen kan arrangøren beholde 50% av kontingenten til dekning av utgifter. Ved avlysning på arrangementsdagen på grunn av plutselig  oppståtte vær-/klimatiske forhold beholder arrangøren hele startkontingenten.  


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon