Rideleir 2018

Stall Smistad tilbyr kurs og aktiviteter med hest for barn og unge. Rideleir er et tilbud for barn i alderen 6 til 12 år som ønsker et dagtilbud i sommerferien. Under rideleiren vil deltagerne få prøve seg innen mange former for hestesport, og lære om trygg omgang rundt hest. Alle vil få tildelt en hest som de rir og steller gjennom uka, og har ansvaret for sammen med en annen deltager. I tillegg til ridning og stell av hest, vil de få prøve seg i aktiviteter som kjøring, turridning, voltige og mounted games. Rideleiren foregår på dagtid fra 8 til 15, og er en sosial og morsom aktivitet i sommerferien.


I sommer har vi tre uker med rideleir:


Uke 26 - 5 dager

25. - 29. juni tilbyr vi 5-dagers rideleir med varierte aktiviteter. Dressur, tur, sprang, gymkhana, kjøring, voltige og stallarbeid er noen av aktivitetene deltagere får være med på i løpet av uka, og fokuset ligger på lek og læring. Vi avslutter rideleiren med framvisning for foreldre, hvor deltakerne får vise hva de har lært.

Rideleiren varer fra 08.00 - 15.00 hver dag, og inkluderer lunsj og aktiviteter.


Uke 27 - 5 dager

2. - 6. juli tilbyr vi 5-dagers rideleir med varierte aktiviteter. Dressur, tur, sprang, gymkhana, kjøring, voltige og stallarbeid er noen av aktivitetene deltagere får være med på i løpet av uka, og fokuset ligger på lek og læring. Vi avslutter rideleiren med framvisning for foreldre, hvor deltakerne får vise hva de har lært.

Rideleiren varer fra 08.00 - 15.00 hver dag, og inkluderer lunsj og aktiviteter.


Uke 33 - 3 dager

13. - 15. august tilbyr vi 3-dagers rideleir med varierte aktiviteter. Dressur, tur, sprang, gymkhana, kjøring, voltige og stallarbeid er noen av aktivitetene deltagere får være med på i løpet av uka, og fokuset ligger på lek og læring.

Rideleiren varer fra 08.00 - 15.00 hver dag, og inkluderer lunsj og aktiviteter.


Mer informasjon sendes ut når sommeren nærmer seg!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon