Kostholdskonferansen Stavanger 10.03.2018

Kostreform for bedre helse, Rogaland fylkeslag har den store ære å invitere til en fantastisk inspirerende og kunnskapsrik konferanse den 10/03-2018.  I år har vi fokus på tarmhelse, autoimmune sykdommer og hjernen.

Sliter du med diffuse symptomer eller har en diagnose du ønsker å bli kvitt? På denne konferansen får du masse inspirasjon, informasjon og tips på hvordan gå frem for å få bli frisk eller få ett mye bedre liv.

Fem flotte og solide foredrag er linet opp for å gi deg masse påfyll, inspirasjon til å bedre helsen din. Og gi deg en pekepinn om hvilken retning du bør gå først, om du eller noen du kjenner har nylig oppdagede helseutfordringer eller diagnoser.

Kristian Fagerland starter konferansen med ett flott foredrag om bevegelse, balanse og hjernen. Han har tidligere hatt foredrag på temakveld med stor suksess.
Gro Raugland overtar stafettpinnen og skal fortelle den gripende historien om hennes sønn Tim, som nå er frisk fra ADHD og autisme og veien dit.
Silje E. Vassøy (Kostreform Rogaland`s egen leder) skal så fortelle om hennes egen historie om hvordan hun reverserte leddgikt uten bruk av vanlige skolemedisin, om motivasjons strategier og hva hun har lært om autoimmune sykdommer.
Videre tar Line Holdal ordet og skal holde hennes suksessforedrag: Lev deg frisk.  Hun har reversert/holder i sjakk flere autoimmune sykdommer ved hjelp av AIP ( Auto immun protokoll)
Vi avslutter denne innholdsrike dagen med Andreas Dønåsen, som skal fortelle oss om Tarmhelse, overskudd og microbenes rolle for helsen vår.

Billettene er inkludert en nydelig, innholdsrik og laget på ekte vis `lunsj buffet.

 Konferansen avholdes på Folkets hus, Folkets Hus Stavanger finner du på toppen av Ny-Olavskleiv, på Løkkeveien. Det er kort gå avstand fra sentrum og kollektiv trafikk. Og flere hoteller ligger i umiddelbar nærhet for dem som kommer tilreisende.

Konferansen blir avholdt i festsalen som er i 2 etasje, det er heis i tillegg til trapp for dem som skulle ha behov for det. De ordinære toalettene er i første etasje, men det er Handicap toalett i 2 etasje til de bevegelseshemmede. Den flotte lunsj-buffeten blir også servert i første etasje.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon