Lavterskel workshop
Sted: VD studio
:
:
Legg til i kalender
Kontaktperson for arrangementet:
Ida Craig
Tel: 950 49 729
ida@victorydance.no

Lavterskel workshop

Freestyle - slowdance - showdance 

Har du lyst til å danse litt ekstra utenom de vanlige kursene? Da får du muligheten nå! Dette er en lavterskel workshop. Her kan du være helt nybegynner og allikevel føle mestring og danseglede. Vi har vår egen instruktør Lars Henriksen og i tillegg, Herman Keim fra danseklubben 2Dance. To utrolig dyktige dansere som er meget kjent i danseverden og har flere titler og topplasseringer i nasjonale og internasjonale mesterskap. For en mulighet og for en inspirasjonskilde!! Du kommer til å lære mye ny koreografi og nyttige tips som er fint å ha med seg på veien videre som danser.

Tid:                Hva: 

10:00 - 13:00 Privattimer 

13:30 - 14:00 Oppvarming 

14:00 - 15:00 Freestyle 

15:00 - 16:00 Slowdance 

16:30 - 17:30 Showdance 

17:30 - 18:00 Oppvisning og premieutdeling 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18:00 - 20:00 Teknikk og koreografi (For konkurransedansere fra mester +)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Sted: Victory Dance dansestudio i Fjellgata 6. på Kongsvinger. Sal 1 


Hvem kan delta? 

Denne workshopen passer for deg som ikke har danset så mye enda. Workshopen er spesielt beregnet for deg som ikke har danset konkurranse ennå, eller at du danser i rekruttering eller litt øvet klasse. Om du kun har danset f.eks freestyle kan du godt prøve deg på slowdance og showdance også, det mestrer du! Også i motsatt tilfelle. Åpen alder. 

Privattimer: 

I forbindelse med workshopen kan man bestille privattimer med både Lars og Herman. En privattime er en halvtimes personlig tilrettelagt trening med en av instruktørene hvor man kan få koreografi som brukes i konkurransesammenheng. Har man allerede en slik koreografi vil tiden brukes på terping av teknikk og annet som trengs for å perfeksjonere seg og etter hvert få ny koreografi som samsvarer med danserens nivå. Det er mulig å bestille flere privattimer. Timene vil bli likt fordelt mellom instruktørene. 

Pris og påmelding: 

For kr 300,- kan du delta på hele dagen! Privattime koster kr 150-, per 30 min. Konkurranseklasse: Kr 200,- 

Ta med: 

En stor matpakke, frukt og drikke. 

Påmelding og betaling til workshop gjøres elektronisk på forhånd via lenke som blir lagt på www.victorydance.no Privattimer bestilles via mail: ida@victorydance.no og betales også elektronisk via link på hjemmesiden 

Påmeldingsfrist: innen 10. februar

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon