Helse og velværetur til Kreta for fibrovenner

Velkommen til helse og velværetur for fibrovenner til herlige Kreta!

Jeg har hatt FM i snart 8år å hadde før det utredningsperiode på 4år. Jeg ble så lei av at vi med FM ikke fikk helsereiser når vi som regel blir mye bedre av dette. for meg må det være tørr varme, ellers blir jeg dårligere, derfor er for meg bl.a. Kreta å Nordlige Kypros supre områder for meg :D Hva er best for dere?

For ca 4år siden så bestemte jeg meg for å starte med å arrangere gruppeturer til Kreta for oss med FM å få prisene så lave som mulig, derfor har jeg i 4år gjort dette på frivillig basis. Jeg har arrangert 2 turer hver sesong å har også fått andre gjester med etterhvert, men størstedelen har fortsatt vært oss med fm.

I år kom jeg i kontakt med en flott dame som er fysioterapeut å manuell terapeut+ hun driver med opptrening å pasientene kan også få laget eget treningsopplegg for hjemmebruk+ trene på senteret hennes.

-Så derfor ønsker jeg nå å arrangere en egen gruppetur til våren hvor vi får booket timer hos henne, for de som ønsker det.

-Det vil bli tilbud om yoga timer på stranden, tilpasset oss.

- Matkurs med verdens skjønneste dame som lager ren å økologisk mat som bare er himmelsk.

- Spa dag med både ansiktsbehandling å lære å lage kremer m.m.

Alt dette vil være tilbud som det er frivillig å bli med på.

Vi vil bo i skjønne leiligheter i Platanias, med kort vei til både strand å sentrum. Alle vil også bli hentet på flyplassen m.m. Pris for dette er ca 10 euro pr.vei. pr.pers.

For de som ikke kan bli med på gruppeturen, vil jeg kunne hjelpe med å alikevell få fysioterapi behandling om du vil reise dit på familieferie e.l. jeg kan også hjelpe med alt fra bosted, transport m.m.

For mer informasjon om de forskjellige bostedene besøk siden vår: www.vipreise.com

Diverse:

Prisene er oppgitt pr.pers. I påmeldings skjemaet. Fly kommer utenom, rimelige flybill. Info. sendes til de som ønsker. Fly pr.d.d. starter på Kr. 1800kr pr. pers t/r

HUSK! Earlybird tilbud, Benytt tilbudskoden Earlybird vipreiser å få hele 500kr i rabatt pr.pers

 

Registreringsskjema