YinYangYoga med VIRVEL

YinYang yoga med VIRVEL er enkel dynamisk yoga med stående sekvenser, sittende sekvenser, yin øvelser, meditasjoner og avspenning. VIRVEL tilbyr en energigivende og gledesfylt yoga, på en enkel og enkel og uhøytidelig måte.  Det er rom for å le, lære og være undrende. Vi starter opp etter vinterferien 27.2. og kurset varer 6 ganger frem til midten av april (ingen kurskveld i påsken). Datoene er 27.2., 6.3., 13.3., 20.3., 3.4., 10.4..

Yoga er en livsfilosofi som også kan skape en sunn kropp og et stabilt sinn. Du trenger ikke praktisere hver dag, ha en avansert praksis, gjøre kompliserte ting eller være flink. Bare det å puste, være tilstede og bevege kroppen på en myk måte er nok. Litt er nok. Du kan starte nå - uavhengig av alder og utgangspunkt. 

Lærer Siv Kroken henter inspirasjon fra Ashtanga yoga (RYT 200 timer), Iyengar yoga, vinyasa flow, yin yoga og restorativ yoga. Hun har praktisert med lærere som Alexander Medin, Astrid Holte Østbye, Matt Corigliano, Tarik van Prehn, Pernille Bønkan, Hanne Kjersem Vestre, Basia Lipska m.fl.  Siv er også utdannet klassisk akupunktør, personlig trener og coach og liker å integrere denne kunnskapen inn i kursene sine. 

Kurset koster 1 050,-.

Dette er et kurs som passer godt både for nybegynner og deg som har gjort litt yoga før. Vi har rolig progresjon, jobber oss langsomt fremover og har fokus på å være tilstede og puste oss inn i all motstand som måtte dukke opp. Å praktisere yoga har ikke noe mål, det er prosessen som er viktig, og være tilstede fra gang til gang.

Sagt på kurset:

"kroppen min er blitt et bedre sted å være"

"dagen etter yogakurset er jeg er i bedre humør enn jeg pleier"

"har en kropp som gir utfordringer, yoga gjør meg så mye bedre" 

"sover så godt hele natten og dagen etter føler jeg meg så bra"

"gleder meg til natten etter kurs for da sover jeg så godt"

" barna mine ber meg gå på yoga for da er jeg så blid når jeg kommer hjem"

«Jeg TRENGER yoga. Kroppen min blir GLAD av yoga. Det er virkelig ukas gyldne time når jeg bøyer og tøyer i alle mulige rare stillinger. Jeg kjenner at kroppen blir myk, stresset renner ut gjennom føttene og jeg møter meg selv – der inne – i mitt eget dype rom – i min egen, litt stive kropp. Jeg blir alltid glad når Siv kommer inn i den freshe tightsen sin, med sitt varme smil og holder energien i rommet. Hun veileder alltid med dyp kunnskap og glede. Det er lov å le i Siv sine yogatimer. Det gjør noe med meg – det å le! Jeg TRENGER å le. Hun skaper rom, om det er tema å belyse. Hun bekrefter meg med å berøre meg. Av og til med deilig lavendelolje. Jeg TRENGER bekreftelse og berøring. «Yoga handler om selve prosessen» – sier Siv. Ikke om å gjøre det perfekt! Det er deilig å ikke skulle prestere – bare være.. Jeg gleder meg til yogatimene – KROPPEN min gleder seg enda mer! Jeg tror jeg trenger Siv litt også..Ukas dose muntrasjonsråd. Bli med da vel!»


Påmelding med betaling via denne lenken. 

Velkommen til kurs!

Namasté  

Registreringsskjema