Norsk Friidrett Sommerleir 2018

Sommerleir er årets høydepunkt for friidrettsungdommer mellom 14-17 år over hele landet. Leiren arrangeres 24.-28. juni i Skien. Bli med i du også! 

Sommerleir arrangeres for 19. gang i regi av Norges Friidrettsforbunds ungdomskomité. Dette er en liten uke fylt med morsomme aktiviteter som lagkonkurranser, diskotek, stafetter og friidrettstrening med dyktige trenere.

Leiren er et flott sosialt arrangement og et perfekt sted å skaffe seg nye venner! 


Hvor
Leiren arrangeres i Skien Fritidspark, der vi bor på hotell med kort avstand til friidrettsbane med gode treningsfasiliteter og fine forhold i nærområdet til annen aktivitet. Skien og Skien Fritidspark, som ligger 3 km utenfor Skien sentrum på Klosterskogen ved Travbanen i Telemark. Fra Oslo tar det ca 2 timer i bil til Skien fritidspark.


Transport
Leiren starter rett etter de fleste får skoleferie, og er en perfekt start på sommeren. Det blir satt opp buss 24. juni som kjører fra Gardermoen, Oslo S og Drammen samt fra Lillehammer like etter Veidekkelekene avsluttes.
Dersom noen kommer seg dit på egen hånd, er det viktig at vi får beskjed. Kostnader ved busstransport er ikke bestemt.


Mat
Det vil bli servert frokost, lunsj, middag og kveldsmat hver dag. Dersom du har noen allergier eller av andre grunner ikke spiser visse typer mat, er det viktig at du opplyser oss om dette ved påmelding.


 

Registreringsskjema