Knøttekurs våren 2018 første del

Velkommen til knøttekurs våren 2018

Denne påmeldingen er for knøttekurs som går tirsdager kl 16.00 med oppstart 9. Januar

På knøttekurs rir man 30 min og er 30 min i stallen med hestene. Det må være med en voksen til å leie hesten mens barna rir.

De som allerede går på kurs har førsterett på plassen videre

Er du ny i rideskolen og ønsker plass på ridekurs er det derfor viktig at du tar kontakt med oss på mail: rideskole@gjovikrideklubb.no før påmelding.

Vi har noe venteliste til enkelte av våre ridekurs og det er viktig at vi finner en time med rett nivå.


Det er bindende påmelding for hele kurset.  Påmeldingen må registreres i deltagerens navn.

Dersom vi ikke mottar påmelding innen fristen vil plassen bli gitt videre til noen andre. Hvis du ikke skal beholde plassen er det fint om vi får beskjed. Vi bruker mye tid på å sette sammen timer og for å få plass til alle er vi helt avhengige av å vite hvem som skal fortsett eller ikke. Alle som vi ikke får påmelding fra eller hører fra på annen måte innen fristen blir automatisk satt på venteliste. Dere er derfor ikke garantert plass igjen på samme kurs som nå i høst.

 
Det er fint hvis vi kan få beskjed i god tid dersom du ikke kan komme til timen. Da slipper hestene å stå med utstyr på. Sms er praktisk på tlf 406 32 110. 

Utstyr som er godkjent å ri med: Ridesko/Støvler som går over ankelen og som har hæl. Joggesko kan lett sette seg fast i stigbøylen dersom man skulle falle av og er ikke egnet fottøy. Hjelm er påbudt og vi har hjelmer til utlån i gangen i skolestallen. Gummistøvler kan brukes på de laveste timene, eks knøttekurs. Vi har kun noen få til utlån. Langt hår skal settes i hårstrikk under ridning. 

Vi minner om forsikring i rideskolen. Alle som rir er forsikret gjennom barneidrettsforsikringen ut det året man fyller 12 år. For de som er over 12 må hver enkelt selv holde ulykkesforsikring i tilfelle noe skulle skje. Ridning går under kategorien risikosport og ridning i rideskolen skjer på eget ansvar. Hver enkelt må selv vurdere behovet for en ulykkesforsikring.

Rideskolen drives av Gjøvik Rideklubb, og alle som skal gå på ridekurs må melde seg inn i rideklubben. Dersom vi ikke mottar innmelding i klubben blir man automatisk meldt inn for 2018. Medlemskapet for 2018 kan betales direkte på www.minidrett.no. Trenger du hjelp med betling av medlemskap ta kontakt med oss. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon