Ridekurs Gjøvik Rideskole alle dager våren 2018 første del

Velkommen til ridekurs på Gjøvik Rideskole våren 2018

Denne linken er for alle elever som allerede har fast plass i rideskolen. Har du ikke plass må du kontakte oss på mail rideskole@gjovikrideklubb.no for å høre om det er plass på ditt nivå.

Første dag med rideskole er onsdag 3. januar, men dere beholder samme dag og time som nå på høstkurset hvis ikke annet er avtalt med oss. Det sparer oss for mye ekstraarbeid når vi slipper å sette sammen alle kursene på nytt hver gang.

Dersom du ønsker å bytte time må dette avtales med Mari eller Natalie før påmelding.

Det er bindende påmelding for hele kurset, og det er kun sykemelding som gir grunlag for tilbakebetaling av kursavgift eller mulighet for å ri igjen timer.

I uke 9 er det vinterferie og ingen ridning.

Påmeldingen må registreres i deltagerens navn.

Dersom vi ikke mottar påmelding innen fristen vil plassen bli gitt videre til noen andre. Hvis du ikke skal beholde plassen er det fint om vi får beskjed. Vi bruker mye tid på å sette sammen timer og for å få plass til alle er vi helt avhengige av å vite hvem som skal fortsett eller ikke. Alle som vi ikke får påmelding fra eller hører fra på annen måte innen fristen blir automatisk satt på venteliste. Det blir ikke satt opp hest på nytt kurs til de som ikke har meldt på og betalt.

 
Det er fint hvis vi kan få beskjed i god tid dersom du ikke kan komme til timen.  Sms er praktisk på tlf 406 32 110. Stallvaktene bruker mye tid på å klargjøre og sale opp hester til timene og det er dumt om noen ikke møter uten å gi beskjed. 


Utstyr som er godkjent å ri med: Ridesko/Støvler som går over ankelen og som har hæl. Joggesko kan lett sette seg fast i stigbøylen dersom man skulle falle av og er ikke egnet fottøy. Hjelm er påbudt og vi har hjelmer til utlån i gangen i skolestallen. Sikkerhetsvest er anbefalt ved all ridning og er påbudt for alle under 16 år på sprangtimer. 

Vi minner om forsikring i rideskolen. Alle som rir er forsikret gjennom barneidrettsforsikringen ut det året man fyller 12 år. For de som er over 12 må hver enkelt selv holde ulykkesforsikring i tilfelle noe skulle skje. Ridning går under kategorien risikosport og ridning i rideskolen skjer på eget ansvar. Hver enkelt må selv vurdere behovet for en ulykkesforsikring. 


Som medlem av Gjøvik rideklubb får man rabatt hvis man handler på Toten Hestesport ved fremvisning av medlemskort i Gjøvik rideklubb. Medlemskortet kan lastes ned fra minidrett.

Rideskolen drives av Gjøvik Rideklubb, og alle som skal gå på ridekurs må melde seg inn i rideklubben. Betalingsinfo for medlemskap blir sendt ut av klubben i løpet av den første måneden av 2018. Innmelding i klubben kan gjøres via hjemmesida eller direkte i minidrett. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon