Ringerike 6-timers

GAVEKORT TIL RINGERIKE 6-TIMERS lørdag 25. august 2018!

Her er den ultimate JULEGAVEN til dine kjente og kjære! Kjøp gavekortet til kr 450,- og gi mottakeren en spektakulær opplevelse.

NB! Dersom du ikke ønsker å sende gavekortet direkte til mottaker, må du oppgi din egen e-postadresse under "Mottakers e-postadresse". Du vil da motta gavekortet på e-post. Print det ut, pakk det inn og legg det under juletreet!

En runde er på 531m! Wow så deilig - akkurat passe langt! Greia er at deltageren skal løpe denne runden i 6 timer! Deltageren harrne sjansen til å debutere som både maraton- og ultraløper. Uansett: det hele handler om mental bevissthet, vilje, kondisjon og utholdenhet!!! Løpet kan også telle som maratonløp. Arrangøren tilrettelegger starten slik at en kan få godkjent både 6t-løp og maraton. Mange av løperne i 2017 karakteriserte løypa som rask, og mange av dem satte pers på 6-timers.

Arrangøren er stolt over å kunne tilby et slikt løp på herlige Ringerike. Foreningen Treningsglede  inviterer herved hele verden til å løpe  6-timers løp! Løpet starter lørdag 25.8.2017 kl 10:00. Løypa er så å si paddeflat hele veien.  Underlaget har 150 m tartandekke, 250 m grus-sand (hardt), 81 m asfalt og 50 m gress.