Gavekort Trondheim Hundeskoles Atferdsserie med Turid Buvik

Julegaven til den som liker hunder, og har alt.  Eller som du kan tipse noen som har bedre råd om at nettopp DU blir veldig glad for å få. 

Du kan kjøpe gavekort med pålydende verdi etter listen under.  Dette gavekortet gjelder for alle kursene i atferdsserien med Turid Buvik. 

Gavekortet sendes til email som registeres på bestilling.  Den som mottar gavekortet må gi beskjed hvilket kurs de ønsker, så vil de få reservert plass på det aktuelle kurset, og en faktura på resterende del av beløpet. Ta kontakt på Facebook Trondheim Hundeskole om noe er uklart. 

Trondheim Hundeskoles innehaver Turid Buvik, utdannet innen biologi og gruppedynamikk,   anerkjent atferdsterapeut, forsker og hundefaglig ansvarlig  ( krefthundene, miljøgifthundene, oljesøkshundene, dekkenprosjektet mfl), fagkyndig for politi og domstol, forfatter, foredragsholder i inn og utland, samt kursholder i en årrekke med bla utvikling av opplæring av besøkshunder for Norges Røde Kors.  

Dette er en sjelden anledning til å høre på henne, da det er liten tid til å holde åpne kurs, og med en felles påmelding er du sikret plass på alle kursene. 

De 4 kursene er: 

1)  Optimal trening av hund for selvtillit og trygg hund, problemforebygging i praksis, dato 25-26 november 2017.  Les mer om kurset her http://www.deltager.no/atferd_trening_og_hund

2) Raseforutsetninger, metal og rasetilpasset trening gir det beste resultatet for både hunden og deg, dato 20-21 jan 2018. Les mer om kurset her  http://www.deltager.no/raseforutsetninger_mentale_og_fysiske_forskjeller_20012018

3) Hunden i hverdagen, får et optimalt hundehjem, Hundens Språk, Signaler og flokkliv som alle hundeeiere bør vite om, Barn og hund.   14-15 april 2018. Les mer om kurset her  http://www.deltager.no/hund_i_hverdagen_hundens_signaler_barn_og_hund_14042018 

4) Atferdsproblemer, årsaker og løsninger i teori og praksis. 6-7 oktober 2018.  Les mer om kurset her http://www.deltager.no/problematferd_forebygging_og_handtering

Kursene går fra 10-16 alle dager, og både lørdag og søndag hver helg. 

For alle kursene vil det bli brukt video og eksempler fra hverdagen,  som likevel baserer seg på forskning,  en lang erfaring både som atferdsterapeut for hunder med problemer, og trener for egen hund, så vel som trening av prosjekthunder og ekvipasjer i ulike sammenhenger . 

Kurset egner seg for alle som vil trene hund optimalt utfra egen og hundens forutsetninger, unngå problemer i treningen og få en så stødig og trygg hund som mulig, enten du jobber profesjonelt med hund, er interessert i å bli bedre i trening av egen hund, eller vil ha en trivelig familiehund. 

Prisen på hvert av kursene er 1950 kr -totalt 7800  , med en rabatt på 20% blir ny samlet pris 6240 kr totalt . Hvert av kursene har et begrenset antall plasser, så det er begrenset antall plasser til denne samleprisen. Denne muligheten varer  derfor kun tom 18 november.  

Du vil få tilsendt en mail ved påmelding med nærmere informasjon, om du ikke mottar denne ta kontakt med oss på kontakt@trondheimhundeskole.no eller via vår facebookside  Trondheim Hundeskole. 


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon